aia se intreaba acum...."cum deschide asta usile"? aaa...tine masina doar in parcare...
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
-
una alta cu nimic nou...
o mica barfa cu miu in leverkusen..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Ti-ar telefonu' al dreacu.Imi pare bine ca ne-am cunoscut si am schimbat 2-3 vorbe.Multumesc de ajutor!
Comment
-
Fa-ti stopurile fumurii,rosii cu spray transparent si vopsestele intr-un loc inchis si mic pentru a da efectul ala de culoare mata (daca nu este un loc deschis sau ventilat , vaporii aia ..... ma rog intelegi tu )
Eu am avut proasta idee sa le vopsesc pe o vreme nefaforabila si am zis sa le pun in portbagaj , pentru a le ferii de praf vant etc ... si nu intelegeam de ce imi raman mate cand eu dau cu lac de 30 min .sigpic
Comment
-
nu le vopsesc... vorba unui intelept... in ziua de azi e tuning e ai ceva stock ... 2 aspecte se vor schimba la masina in viitorul apropiat si cam asa v-a ramane...
si deja am sarit cu 550 km peste schimbul de ulei...Attached FilesLast edited by mc_alienu; 17 October 2012, 22:21."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
vazut ieri masina in bv, arata beton mata si fara manere ! drumuri bune !
Comment
-
Originally posted by dani55wss View Postvazut ieri masina in bv, arata beton mata si fara manere ! drumuri bune !
Originally posted by PRESTIGE View PostEste super culoarea!!! Si unica pe logan.
Originally posted by icstrem_no1 View Postcat te a costat colantatul?"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment