If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
citind forumul si vazand ce sa mai facut la alte masini am sa modific:
filtru polen
folie stalp
ceasuri prestige
geamuri fumurii
Cam atat deocamdata. Va tin la curent.
@Kalimera22: mersi, urmeaza sa pun folia, vedem cum iese.
@Tudor": inainte sa-mi cumpar masina am avut o singura dorinta: sa nu fie de culoarea asta. Si iata ca chiar de asta am dat.
Adevarul e ca dupa 7 luni de utilizare si vreo 13mii de km parcursi cred ca deja mam obisnuit cu el. Culoarea ii face un candidat bun pentru acel look de bad boy......
Si eu la fel m-am ferit de culoarea si pana la urma exact culoarea asta sa nimerit sa fie.Oricum mentinuta curata, cu jante si o folie autorizata si pentru geamurile din fata e foarte ok.E adevarat e pretentioasa culoarea, pacat ca nu e metalizata, ca multe "panze de paianjen" mai are!!
Intradevar culoarea nu e cea mai frumoasa,dar masina arata bine si asta conteaza.Presupun ca ai la ea si jantele de aliaj.Bafta sa ai de masina si drum intins.
Asteptam folia pe masina, desi pe culoarea ta nu va da asa bine, oricum vara e ceva mai racoare in masina cu folia pusa.
Vezi sa pui 5% spate si 75% pe fata ca sa fii legal.
@Vlad24: nu am din pacate, a fost ramasa din leasing, am primit asa cu jentile acestea de dacia.
@Kalimera22: panzele de paianjeni exista deja dar nu se vad numai de aproape(5 cm)
mai atasez niste poze din vremea cand am vazut-o prima oara.
bine ai venit printre noi, spor la modificari cu gust si utile !!! Sa ai grija de loganul tau pentru ca si el va avea grija de tine sa te plimbe peste tot ! ! ! Respect ! ! !
De bun simt doar atat ca chestii cromate nu prea vreau pe el :P. Bariere mai mult de tip financiare exista. Dar voi incepe cu cateva chestii usoare: aparatoare noroi. ma duc sa caut sapt asta si o sa montez pe masinuta.
2 poze cat de incapatoare poate sa fie portbagajul loganului de 1 Mai
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment