If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi place ideea cu colatarea bandourilor de pe usi si a manerelor.
In rest foarte frumoasa masina.
Iar cu barile...daca iti sunt utile nu are rost sa le dai jos.Inca e o masina de familie,nu?de care sa te folosesti de ea la maxim.
Imi place ideea cu colatarea bandourilor de pe usi si a manerelor.
In rest foarte frumoasa masina.
Iar cu barile...daca iti sunt utile nu are rost sa le dai jos.Inca e o masina de familie,nu?de care sa te folosesti de ea la maxim.
ms fain ionut barile nu o sa le dau jos momentan pt ca nu se stie nicodata de unde am ceva d epus pe ele si daca el dau si am ceva de carat neprevazut barile sa fie acs asa sta ele bine acolo ;)
in cantinuare vor urma manerele de deschidere a usilor din interior gri acuma vedem pe unde colindam sa facem rost de ceva bani :P
Last edited by logan_bihor; 6 December 2010, 17:38.
Reason: Automerged Doublepost
imi place masina.ingrijita,finuta.la mai multi kilometrii fara probleme!
mi-au sarit in ochi covorasele tale de cauciuc,mi-am luat si eu din carrefour,dar iarna acum se intaresc,au crapat.sunt nemultumit de ele.oricum le tin deasupra celor textile,cand e umezeala!
Multa bafta!
imi place masina.ingrijita,finuta.la mai multi kilometrii fara probleme!
mi-au sarit in ochi covorasele tale de cauciuc,mi-am luat si eu din carrefour,dar iarna acum se intaresc,au crapat.sunt nemultumit de ele.oricum le tin deasupra celor textile,cand e umezeala!
Multa bafta!
ms ms la fel si tie ......asa sunt si ale mele se intaresc ca si piatra dar intr-un fel sunt bune ca au margnea aia inalta si nu curge apa de la zapada (tip tavita)
) tiam zis acuma fac manerele interioare la anu vad cum stam cu finantele si vad ce mai fac:P si barele o sa le fac da nu stiu cand da o sa le vina si lor randul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment