Frumoasa masina,chiar imi place.
If-21-wtf
Collapse
X
-
o sa ma interesez si eu in legatura cu asta pentru ca e ceva de-am p.... adica firma x pune folii autorizate, dar geamul nu-i autorizat. e cam ilogic" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Da d'astea ziceam k geamul din fabricatie are transparenta de 81%....atunci cand a montat-o pe fata a zis ca daca scade sub 81% nu-mi pune si era fix de 81%...asa daca geamul are transparenta de peste 91% cred k e ok sa pui folia aceea de 73% pentru ca nu ar scade transparenta geamului sub 70%...
Comment
-
-
ady_green - geamurile le are masina omologate din fabrica! Ei trebuie sa stie cand masoara transparenta geamului+folia sa faca diferenta matematica, adica:
din procentul de transparenta care lor le reiese pe aparat sa scada procentajul de transparenta al geamului (ei sunt obligati sa il aibe intr-un codex - o lista cu toate marcile de masini si transparentele geamurilor aferente) si astfel daca rezultatul matematic e corect atuncea nu are de ce sa-ti ia talonul!
P.S. BIXENON CU LUPA e mai bine decat un CD PLAYER !
Comment
-
@soculuif te contrazic citeste ce a zis un om care are un atelier cu montajul foliilor auto!banuiesc ca el stie cel mai bine...http://www.loganclub.ro/forum/showpo...stcount=307.Da, asa ma gandeam si eu dar cand o sa fac itp-ul e posibil sa se lege de faptul ca am xenon???
Comment
-
Stie cineva daca smirgheluiesc bine cromul dau cu primer si pe urma cu vopsea rezista?Chiar vreau sa scap de cromul dupa masinaLast edited by ady_green; 19 October 2010, 16:30.
Comment
Comment