Ea E Cocuta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

co cum???

sigpic

Comment

da table am

sa mai zic ca si mana pana la umar tremura?zici ca am vibromasaj
      Last edited by schue ionut; 4 October 2010, 13:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ha, fain titlu!, bun venit! asteptam si alte modificari sau accesorii.
        lipsa text

Comment

Deluxule nu numai jantele de tabla trebuiesc echilibrate ci orice fel de janta. Ah te-am prins in plasa ) de cand te asteptam ).
          De ce trebuie sa acoperi semnul Dacia ? Ori pui sita ori lasi asa sa se vada semnul. Numai bine si spor la modificari
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

CAND II DAU DUNGILE JOS atunci decupez pentru plasa sau sita!ms la fel!am scris cu litere mari ca sa vada de luxe ca le voi da.salut

Comment

Nu imi plac dungile.Mai ales faptul ca le-ai continuat si pe spoiler.In rest arata bine.Cum se aude toba?

Comment

Nu cred ca dungile sunt asa de urate,depinde de gusturi...si eu aveam la un moment dat o idee cu niste dungi (altele decat LoganCUP) insa m-am multumit cu dungi laterale decat...pe care le-am dat jos,din diverse motive.Important este sa iti placa tie si sa te reprezinte,in general pozele de la my ride reflecta oarecum si personalitatea proprietarului masinii,asa sa copiezi modelul altuia este usor.
                Spor la modificari,asa cum ai vrea tu sa fie...masina arata ok si cu dungilea alea...parerea mea.

Comment

toba se aude bine!nici tare dar nici incet!ms mult pt pareri!

Comment

jos dungile si cromu..vrei s o faci sport, n o faci din dungi..intai arcuri, piese de calitate in motor, nu tobe sport ca nu obtii nimic in afara de sunet
                    sigpic

Comment

Nu multi se baga in motor Geo nici eu nu o sa ma bag vreodata decat un filtru sport acolo daca e dar sunt rezervat, nu duc lipsa de CP . Siguranta si atat . La ce suspensii te ai gandit ionut ?

Comment

CICule tata lasa filtrele sport, tii neaparat sa ai namol in motor..nu duci lipsa de CP in comparatie cu cine?)
                        sigpic

Comment

tocmai asta e k nu stiu,inca nu m am gandit!am tot auzit de H&R!e corect?

Comment

Da e corect H&R, acestea coboara 4.5 cm, Eibach 3-3.5 cm. Numai bine Ionut

p.s. Asta am zis si eu ca sunt rezervat in legatura cu filtru sport. Nu am facut o comparatie am zis ca nu duc lipsa de CP, ma descurc foarte bine cu cei 105 caluti .

Comment

alege in functie de drumuri arcurile..cu toate poti sa mergi cam peste tot, doar ca difera viteza, nivelu de zdruncinatura si gradu de atentie...H&R coboara cel mai mult, depinde insa si de masina..poate sa coboare 4.5 sau chiar 5 si ceva...eibach si weitec coboara 3-3.5 si se rigidizeaza de ajuns
                              sigpic

Comment

da ti mi un sfat sau ajutati ma!cum dezlipesc dungile de pe masina?se va vedea urat dupa?o retusare mai de criza unde pot face(in bucuresti)!multumesc!bafta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google