UN LOGANEL DRAGUTZ...Negru Mattt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vai, cum sa astupi proiectoarele? Daca te prinde noaptea pe drum sau mai rau si noapte si ploaie?
    Fain tare negru mat asta. Da pragurile alea jos, si dungile, cum ziceau si colegi niste jante sau macar capacele jos si revopsesti jantele de otel.
    Interiorul nu vrei sa il arati?

Daca tot ai dat banii pe vopsit, usi clean, de ce nu ai renuntat la semnalizarile de pe aripa si la butuci?
    Last edited by crull; 5 October 2010, 22:06.

Comment

asteptam mai multe poze cu masina
      sigpic

Comment

nici n am vazut ca usile sunt clean ) hai sa vedem si noi bad boy-ul..dungile penibile schimba le cu d alea de cup si jante spitate portocalii pe 17..daca te ai apucat de tuning serios, du l pana la capat
        sigpic

Comment

Frumoasa rau neagra.Cum ti se spunea mai sus.Jos cu dungile.Eu nu as mai pune deloc(adica nici de cup).Bafta multa.

Comment

Doar negru mat arata cam stersa,niste dungi nu strica(nu Logan Cup!) poate mai subtiri,eventual.Oricum dungile astea sunt ok,iar niste jante ar mai "inveseli" masina.
            Hai ca l-am zapacit pe proprietar...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Sau na, un alt contrast reusit este Rosu regal cu negru mat . Deci iese crima. Sau chiar si rosu mat (v. SKN Tuning)
              sigpic

Comment

Arata binisor masina, cum ziceau si restul...ar trebui sa-i pui un set de jenti de aluminiu...un 16" ar veni perfect.

Comment

frumos goloanul ,daca ai pune si tu niste foliii,jante aliaj niste dungi logan cup,astea existente sa le dai jos ar arata mult mai bine ;) bafta in continuare la tunarit
                  sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Jantele ar scoate-o mai bine in evidenta, ca de restu' vine in timp....baniiiiiiiiii...
                    Succese in ceea ce faci
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

multumesc baieti pt sfaturi...am montat smd'uri in semnale,urmeaza o evacuare zilele astea si jantele cred ca la primavara ca nu prea mai stam bine cu finantele si treb sa ne mai pregatim si de sarbatorii.....PROMIT MAI MULTE POZE CU EA SI LA INTERIOR....

Comment

hai si tu cu pozele alea....ca suntem curiosi.

Comment

Punei si nistepleoape la faruri si alte jante, e draguta , bft

Comment

frumoasa masinuta da mai pune si tu poze ca de promis ...

Comment

da-i jos capacele si vopseste jantele cu alb sa para mai de PRO

S-o stapanesti sanatos
                              Last edited by Ady Kid; 10 October 2010, 17:53.
                              AdriaNNN

Comment

Arata super masina,da bine cu dungile portocali,asteptam mai multe poze
                                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google