If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
75-80% transparenta pe fata.
Am fost oprit de 2 ori de politie,prima oara am fost lasat sa plec,desi nu aveam omologare pt folia fata,iar a doua oara,am fost in regula(am avut omologare pt ele).
Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata.. My ride
Atat scrie pe abtibildul pus sub folie.Omologarea pt ele este valabila,daca domnul cu cascheta mi-a spus 'multumesc,la revedere' dupa ce i-am aratat hartiile pt folii,inseamna ca sunt ok. :d
Am mai vazut folii si la toate tot 75-80% scria pe ele si erau ca si cele de pe masina mea.
Long time no speak.
A trecut ceva vreme de cand s-a spus ceva aici si m-am gandit sa improspatez data.
Masinuta a implinit 69000km si 7 ani, fara vreo problema. Cu aceasta ocazie a primit o resoftare.In rest, consumabile, benzina si folia de pe geamurile fata data jos din cauza unor probleme cu politia.
Am in plan sa achizitionez in aceasta luna dupa data de 10 un set de jante originale logan ph1 (SH) pt cauciucurile de vara si eventual un set de arcuri sport (Eibach), cele din urma pot fi amanate si pana luna viitoare, totul sta in finante.
O asteapta si o revizie completa: inlocuire lichide, bucsaraie...
Nu vreau sa imi omor spatele, mai ales ca mai fac drumuri la tara si nu e un drum prea placut.
Vreau un compromis intre confort si 'sportivitate' daca pot spune asa, iar arcurile Eibach mi se par cea mai buna alegere din ce am citit pe forum.
Ar mai fi si arcurile Weitec, dar nu stiu ce sa zic...
Sa stii ca nu arata deloc rau
Iar daca vrei sa cari porcu de craciun sau alte multe bagaje, cred ca se descurca mai ok Eibach-urile decat H&R..fara dureri de spate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment