Bv 12 Zjl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avem masinile fabricate in aceeasi luna, si a mea a implinit pe 6 martie 8 ani si frumosul numar de km de 120000. Bafta in continuare in ceea ce ti-ai propus!

Comment

Mai am de bagat pana la 120 000

Multumesc la fel
      Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
      My ride

Comment

Abia astept si eu sa-mi montez jantele de prestige Weekend-ul asta ma bate gandul sa le pun.

Comment

eu sunt mai mult curios sa vad cum se comporta noile cauciucuri :d
          bine...si jantele fac masina mai frumoasa..sambata o sa le pun pe masina
          My ride

Comment

Si..masina mea a devenit mai fasneata, nu din cauza noilor bujii, ci din cauza ruginei. Pozele sunt de pe partea dreapta a masinii, situatia este mai putin grava pe stanga, dar infloreste promitator.

Cam asa arata bujiile tinute pe masina 18000km. Nu am fost deloc multumit de ele (Eyquem). Cele Denso TT pe care le-am montat, sa zicem ca sunt mai bune.

Si o intrebare, in viitorul destul de apropiat vreau sa montez un difuzor pt bara spate si ca sa nu pun o toba sport, pt ca nu vreau sa am probleme cu politia, as dori sa pun un ornament pt esapament. De unde as putea comanda unul care sa se potriveasca bine si sa arate frumos? Evident sa aiba diametrul de iesire ceva mai maricel, asemanator unei tobe sport.

Multumesc
            Attached Files
            My ride

Comment

Daca asa arata dupa 18000, ngkurile mele arata ca noi dupa 24. Pune ceva de seama daca tot pui.

Comment

Originally posted by Punk View Post
                Si..masina mea a devenit mai fasneata, nu din cauza noilor bujii, ci din cauza ruginei. Pozele sunt de pe partea dreapta a masinii, situatia este mai putin grava pe stanga, dar infloreste promitator.

Cam asa arata bujiile tinute pe masina 18000km. Nu am fost deloc multumit de ele (Eyquem). Cele Denso TT pe care le-am montat, sa zicem ca sunt mai bune.

Si o intrebare, in viitorul destul de apropiat vreau sa montez un difuzor pt bara spate si ca sa nu pun o toba sport, pt ca nu vreau sa am probleme cu politia, as dori sa pun un ornament pt esapament. De unde as putea comanda unul care sa se potriveasca bine si sa arate frumos? Evident sa aiba diametrul de iesire ceva mai maricel, asemanator unei tobe sport.

Multumesc

difuzor logan poti cauta pe okazii ,il gasasti la 90 ron dar sa ceri din plastic si nu fibra de sticla
                iar ca ornament toba, eu am avut
                Magazin online de Piese si Accesorii Auto va ofera o gama variantă de accesorii auto, tuning auto,accesorii Logan,piese auto, cosmetice auto și multe altele la cele mai mici preturi.

se auzea si putin mai galagios decat fara, dar este o problema, o sa rugineasca in 1-2 ani
                acum am cumparat de aici
                Denumire produs: Set rulment roata WAHLBERGProducator: WAHLBERGCod produs: WB96358Specificatii: Partea de montare puntea spate ...

. acum vad ca in linkul meu de sus zice e din tabla .eu l-am luat pe al meu din inox

tipsul/ornamentul il poti vedea in albumul meu
                Last edited by ZEUS33; 18 May 2014, 23:34.

Comment

@L3on_rgby: acum am Denso TT pe masina, si diferenta s-a simtit imediat. A inceput sa mi se curete si esapamentul, daca bujiile arata asa, apai esapamentul meu ziceai ca e de diesel.

@ZEUS33: multumesc pt link-uri. Difuzor gasesc si aici pe forum, mai ieftin, din plastic, cu 65ron. Pe mine tips-ul ma intereseaza acum. Daca rugineste in maxim 2 ani nu e o problema, pt 50 de lei, iau altul
                  My ride

Comment

Daca stai sa o iei la pas,o sa ai o mare surpriza cu rugina ) la usile din fata jos in colt cum stau ? oricum,foarte frumoasa masina.
                    Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Vreau sa rezolv vara asta pasajele rotilor, sa curat toata rugina si sa revopsesc.

Cu usile nu am probleme, nu a aparut rugina in colturi. Doar pe stalpi am cateva puncte, dar ma gandesc ca nu o sa imi iasa culoarea exact cum e acum si nu vreau sa fac masina dalmatian )
                      My ride

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google