pai sau decojit alea.asa repede.
My Car GJ-24-BIA
Collapse
X
-
trebuia sa existe ceva ca sa nu va placa,daca ramane intepenit cu ea undeva FEREASCA DUMNEZEU,de ce mai trage???de tobamai intai uitativa la ce aveti voi in batatura si dupaia comentati de lucru omului.....Bia e frumoasa tata,se vede ca a venit si la ea primavara...:x
Comment
-
Originally posted by grutzz View Postmai intai uitativa la ce aveti voi in batatura si dupaia comentati de lucru omului
in fine...
arata binisor,dar se vede ft tare diferenta de culoare,fa-i ceva!ce fain ar fi daca toata masina ar fi ca vopseaua de pe spoilere
nu pui 2 evacuari?va arata mai bine spoileru spate parerea mea...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Vopseaua e aceeasi ca si pe masina (aceeasi nuanta , acelasi cod ), din nefericire acum vreo patru ani masina a "suferit " o baie cu solutie de spalat motoare in loc de spuma activa care se da pentru exterior , au incurcat la spalatorie , in fiecare primavara si toamna de cand o am merg la polishat (sezonier), tine foarte bine cateva luni , de la sezon la sezon, o sa fie polishata dupa sarbatori si atunci va fi extrem de frumoasa !!!!!!sigpicTransport marfa !
Comment
-
Bia a mai primit un cadou , un eleron luneta care sper sa mai micsoreze spatiul creat intre eleronul de pe portbagaj si plafon, urmeaza un polish la toata masina si dupa asta mai vedem , poate un interior imbracat in piele si o incalzire in scaune , apropo ... daca are cineva kitul de incalziri in scaune de vanzare astept pm , please...Attached FilessigpicTransport marfa !
Comment
-
Originally posted by grutzz View Posttrebuia sa existe ceva ca sa nu va placa,daca ramane intepenit cu ea undeva FEREASCA DUMNEZEU,de ce mai trage???de tobamai intai uitativa la ce aveti voi in batatura si dupaia comentati de lucru omului.....Bia e frumoasa tata,se vede ca a venit si la ea primavara...:x
masina e frumoasa, imi place , mai ales bara spate , desi era mai bine fara carlig dar cum crezi tu . sanatate si bani sa ai, sa iti faci tot ce ti-ai propus" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment