My Car GJ-24-BIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ba da se poate...eu zic ca daca da restu de masina doar cu lac o sa iasa la fel.

Comment

• Originally posted by retro 590 View Post
      Observ ca dupa revopsirea spoilerelor se vede diferenta de culoare. Nu se poate face nimic pentru a nu fi atat de vizibil?
      Daca citeai putin mai sus am spus ca va urma o polishare la caroserie care o va aduce pe toata la aceeasi nuanta , culoarea de pe bari e aceeasi ca si pe masina doar ca nu are 6 ani .Nu difera culoarea , doar luciul vopselei .

Originally posted by anonimboy View Post
      Ba da se poate...eu zic ca daca da restu de masina doar cu lac o sa iasa la fel.
      Ai dreptate iese cu lac dar exista riscul ca dupa un timp sa se cojeasca lacul (am vazut asta la masini noi ), plus ca am facut un test si am polishat capota spate si mi-a iesit peste asteptarile mele , suuuuper bine , acum astept sa-mi vina randul , am programare peste doua saptamani.
      sigpicTransport marfa !

Comment

• Ma cam abtin din afirmatii, dar nu cred ca din polishare o sa iasa restul caroseriei precum barile.Chiar daca ai preparat vopseaua dupa cod .....totul OK, dar acel laborator de vopsele trebuie sa tina cont ca masina ta a stat in soare timp de 6 ani, si ca s-a decolorat, adica soarele o deschide la culoare.
        Pozele pot sa insele si sa arate culori diferite dar iti spun din experientele mele mai vechi ca la un cod de vopsea mai existau alte coduri aditionale care erau in functie de vechimea/decolorarea vopselei(asta se intampla cu vopselele de la Glasurit).

Masina este frumuoasa si iti doresc mult succes cu ea.

Astept cu nerabdare polisharea ca sa vedem ce iese.
        real power..... diesel power by

Comment

• frumos chiar a iesit bine,tu sa fi multumit,si bafta in continuare,eleronul e din fibra,si cum lai prins.

Comment

• ca sa iasa culoarea de pe masina, trebuia s o faca dupa un reper de pe masina, gen capac rezervor..da tinand cont vechimea, eu zic ca a procedat bine, face un polish total si iese cat se poate de bine, nu mai fiti asa carcotasi
            sigpic

Comment

• Nu am citit cu atentie...imi cer scuze
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
                ca sa iasa culoarea de pe masina, trebuia s o faca dupa un reper de pe masina, gen capac rezervor..da tinand cont vechimea, eu zic ca a procedat bine, face un polish total si iese cat se poate de bine, nu mai fiti asa carcotasi
                Multumesc Geo , nu e vopsea facuta la calculator , e vopsea de la Klarr Rosu Passion , am mai vopsit cu ea manerele , bandourile, pragurile , eleronul si spoilerele cand le-am montat acum cativa ani si as dori sa terminati aici discutiile despre vopsea , daca iese sau nu la polishat , asteptati si o sa vedeti sunt lucruri mult mai evidente facute deja la masina decat o nuanta de vopsea.
                Multumesc de aprecieri si de criticile constructive !!!!!!
                Fast&Furious , m-am gandit la parerea ta despre fagurele din spoilere , cu prima ocazie o sa-mi comand , am vazut cum vine la tine si am ramas placut impresionat!
                sigpicTransport marfa !

Comment

• Zilele trecute am mai taiat ceva din lunga lista pentru masina mea , am tapitat scaunele , mai trebuie putin umblat cu masina sa se intinda putin si apoi sa vedem daca or sa iasa toate cutele , oricum s-au asezat perfect ,si am montat eleronul luneta , pe care l-am pus ceva mai sus in theard.
                  Poze cu tapiteria.
                  Attached Files
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• Foarte elegant
                    sigpic

Comment

• Foarte interesanta tapitarea

Comment

• misto tapiteria!e piele sau daia ecologica?cat te a costat?
                        AdY_JmL_2015

Comment

• sa vezi ce de lucru ti-ai facut cu pielea,iarna o sa iti tina rece si vara o sa te arda la fundulet

Comment

• aspect de nota 10 . bravo
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• treaba de nota 10 ++ arata super
                              ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                                sa vezi ce de lucru ti-ai facut cu pielea,iarna o sa iti tina rece si vara o sa te arda la fundulet
                                La cat costa incalzirea pt. scaune, ar fi si pacat sa nu'si puna!
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google