My Car GJ-24-BIA
Collapse
X
-
Originally posted by pipan View Postmasina frumoasa!
nu are ac,si acum are consola cu ac!
Originally posted by bidepa View Postfrumoasa masina un sfat doar..ai putea sa renunti la siglele de pe portbagaj. bafta in continuare.
Originally posted by grutzz View Postbia tata.sa ma anunti ce pret mi-ai lua, ca sa imi vopsesti fetele de usisigpicTransport marfa !
Comment
-
Originally posted by mary.bia66 View Postms de completare "pipan", da asta este am schimbat consola , mi se pare mai draguta.
m-am gandit si eu si as vrea sa scot tot inclusiv yala de deschidere si motorizarea.
momentan nu am culoare , poate pe saptamana viitoare daca te hotarasti i-mi dai un semn , te-ar costa 60 de lei manopera asta incluzind primerul si vopsirea , le demontezi si le montezi tu . mai tinem legatura.
Comment
-
ai dreptate , acum vreau sa-i pun suspensie , flanse mai late si jante pe 17" cu buza neaparat. Asta in cel mai scurt , pt la anul as vrea coloana esapament ,toba si catalizator sport , chiulasa modificata si blow off valve, dar pe parcurs , poate si alt kit exterior .sigpicTransport marfa !
Comment
-
suspensia se merita, flanse mai late nu stiu daca isi au rostu tinand cont ca vrei jante cu buja, de preferat ar fi un ET mai mic la jante ca sa fie mai scoase si sa dea bine si cu suspensia, supapa blow off nu iti trebuie ca nu ai TURBO, chiuloasa modificata nu stiu cat de bine e, evacuarea da se merita dar nici aia ca creste consumul,poate finala sa fie sport RAUSchimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
Comment