My Car GJ-24-BIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pentru ca in prezent se poarta masinile cat mai simple
    reusite poze domnu`

Comment

• frumoasa rosiatica... de ce nu ii pui parasolar??ar da bine parerea mea...bafta

Comment

• Parerea mea despre aceste kituri nu este una prea buna deoarece nu pica pe masina asa cum trebuie si se pot observa lufturi nesimetrice etc.
        Nimica nu o sa pice pe masina mai bine ca o bara stok.
        Pe a ta ar da bine o bara de MCV cu o mica prelungire pe fata si una faza 2 pe spate, vopsite integral.
        Asi pastra grila e fata chiar daca nu este atragatoare , si asi face neagra partea cromata din emblema(asa cum am facut eu la a mea).Se scoate la cald partea albastra din emblema si se colanteaza partea cromata , dupa care se lipeste la loc partea albastra, de unde va rezulta un aspect placut.

Este doar o parere si nu este obligatoriu sa ti cont de ea.
        Bafta cu masinuta si spor la modificari.
        real power..... diesel power by

Comment

• In viitorul apropiat , cam asa cred ca o voi face ,
          unul din cele doua chituri . Voi ce ziceti ca s-ar potrivi mai bine ???
          Multumesc de pareri si sfaturi !
          Attached Files
          sigpicTransport marfa !

Comment

• Cred ca primul chit e ceva mai dragut...desi mi se par foarte asemanatoare...
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Ambele sunt frumoase,dar cred ca ar da mai bine cu kitul de la Zender,adica primul sau al doilea daca ii astupi prizele de aer de sub proiectoare si de ce nu si proiectoarele,ar mai merge taiata si bucata de plastic care desparte cele 2 prize de aer de sub numar si la kitul Zender si la al doilea sa para mai agresiva.Cel putin eu asa mi-as face.
              Last edited by dan.moraru; 13 June 2011, 20:08.
              sigpic
              https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Eu unu zic ca s-ar potrivi stilul simple and clean nu de alta dar nu se mai poarta tona de fibra pe masini acum na fiecare cu gusturile lui. De asta eu nu am ales niciun stil ca din an in an aceste stiluri se schimba de asta aleg ca eu sa merg pe stilul rally style si nu ca am ales asa aiurea ci si ca iubesc mult masinile de raliu
                Multa bafta in tot ce ti ai propus
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• frumoase amandoua,cel de-al doilea cred ca e foarte scump si greu de gasit,e de la SKT,cred...!?

Comment

• Al treilea kit cred ca ar merge
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• ultimele kituri sunt identice si asemanatoare fata este interesanta..spatele insa cam lasa de dorit..
                      bodykitul se numeste SK.

ps.poti insa face o alta remodelare a barii spate.....
                      Attached Files
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nea jocher ne cam bagi in eroare la faza asta )))

Comment

• ce-am facut ?? :| Daca am gresit cu ceva , scuze !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• bara spate chiar arata nasol, parca nu puteau acoperi nenorocitul ala de carlig...daca tot un kit tuning, nu cred ( parere personala ) ca iti trebuie carlig
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ai spus ca ultimele kituri sunt identice si asemanatoare. eu zic sa te hotarasti la o singura caracteristica.

nu-i nimic se mai intampla

Comment

• Cuvantul potrivit pentru a caracteriza ce a facut Mari la masina cred ca e "frumos".
                                Bafta in ce iti mai propui

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google