My Car GJ-24-BIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by danut88 View Post
    frumoase amandoua,cel de-al doilea cred ca e foarte scump si greu de gasit,e de la SKT,cred...!?
    Nu e asa greu de gasit , la urma urmei facem o copie din fibra .

Originally posted by Logan 4 ever View Post
    Al treilea kit cred ca ar merge
    Ai dreptate .

Originally posted by Thejock3r View Post
    ultimele kituri sunt identice si asemanatoare fata este interesanta..spatele insa cam lasa de dorit..
    bodykitul se numeste SK.
    ps.poti insa face o alta remodelare a barii spate.....
    Asa e difera doar culoarea masinilor !

Originally posted by alex86 View Post
    Cuvantul potrivit pentru a caracteriza ce a facut Mari la masina cred ca e "frumos".

Bafta in ce iti mai propui
    Multumesc Alex !

Originally posted by 20mhy
    foarte frumoase pozele
    Multam ,,,
    sigpicTransport marfa !

Comment

• Originally posted by cristi_timidu View Post
      ai spus ca ultimele kituri sunt identice si asemanatoare. eu zic sa te hotarasti la o singura caracteristica.

nu-i nimic se mai intampla
      aaa ) eu doar glumeam.. mai aveam un sinonim in minte si chiar am zis sa nu-l folosesc si pe ala )

Bafta Bia in ce ti-ai propus
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• eu unul copii nu ti-as recomanda,multa fibra si chit...,kitul ala original e undeva pe la 800 de euro fara eleron,mult de tot...!

Comment

• Nu s-a mai scris demult pe aici , am vandut masina si nu cred ca noul proprietar o sa investeasca in vreun nou proiect ,asa ca nu mai are rost sa mentinem theard-ul deschis ocazie cu care rog un moderator sa-l inchida.
          Sunt membru din 2010 al acestui club si pot spune ca sunteti cei mai suuuuper si mai dedicati dintre membrii multor forumuri .
          Multumesc Logan Club pentru sansa de a promova proiectele noastre , in a imbunatatii si infrumuseta "cazanele " de care multi dintre noi ne despartim cu greu !
          Attached Files
          sigpicTransport marfa !

Comment

• Pacat. Cred ca ti-a fost greu sa o dai. Sa ne prezinti si noua masina
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ca la un tata cand isi marita fata , asta este , deocamdata am cu ce sa ma trag , mai am un focus 2008 si un pick up diesel 2004 .
              sigpicTransport marfa !

Comment

• Nu vreau sa fiu in locul tau...atat suflet pt o masina si dupaia o vinzi...eu am zis ca o tin pana o manca fieru vechi, nu stiu cat ma tine vorba asta dar nha)
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pacat ca ai vanduto ca dupa ce ai bagat bani in ea,decizia e a ta,poate iti iei dastar

Comment

• Nu de bani e vorba aici , cred ca totul tine in primul rand de pasiunea pentru masini si cred ca si forumul asta are mare efect asupra multora dintre noi !!!!
                    sigpicTransport marfa !

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google