My Ride If-05-LAP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride If-05-LAP

Salutare lume!!!!Sunt si eu de cateva zile pe forum...si m-am gandit ca ar fi cazul sa pun si eu poze cu masinutza mea!E un Logan 1.4Mpi-Gpl fabrica,productie 2008 cu 53000 de km in bord!I-am adus si ceva imbunatatiri...pe langa ce vedeti in poze mai are soft DIMSPORT TUNING,plafoniera cu leduri,cotiera pt maruntisuri,sistemul audio e format dintr-un castofon cu cd(mp3)JVC+boxele spate,subwoofer si boxe fata PIONEER+statie MAGNAT!
    Pe viitor urmeaza filtru +admisie spor...evacuare....poate arcuri +amortizoare sport...si alte cauciucuri...
    Attached Files

Bine ai venit ai inceput bine cu jantele , dar jos cu codita de rechin nu e de noi..
    sigpic

Comment

p.s astept pareri si accept si indrumari!!

codita e reprezentativa...mie imi placeda vorba aia never say never...poate pe viitor
      Last edited by laur_lap; 15 October 2010, 19:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bun venit pe forum....hmm vorba lu fane scapa de codita aia si poate de cromu ala din fata.v-ul cromat...sau macar colanteazal

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

bine ai venit,misto sunt jantele,arata bine,masina spor in continuare la modificari

Comment

frumos golanul ai grija de el. sfat da codita de rechin jos
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Arata bine masina, sa o stanapesti sanatos.

Comment

Masina e draguta dar scapa de actibildele alea si de codita.

Comment

Misto masinuta, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
                  Spor la modificari in continuare.

Comment

de ce e reprezentativa codita? ai receptie buna?))
                    sigpic

Comment

Frumoasa intrare cu masina asta pe my ride. frumoasa

off: de cand am vazut pozele puteam sa pun pariu ca toti vor sarii pe codita omului. fiecare e liber sa adopte stilul lui.
                      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

ai dreptate ce zici, da care e stilu aici atunci? stil inseamna sa urmeze o anumita linie toata masina...cu codita aia ce e, imitatie de bmw? nu sunt decat critici constructive de la oameni care stiu ce vorbesc si ce da bine pe logan totusi, nu l obliga nimeni sa le asculte
                        sigpic

Comment

Sal, frumoasa masina, jantele folia.
                          Mie sincer, imi plac acele "scrisuri" de pe masina, iar codita de rechin, daca ar avea un rol util nu ar merita indepartata, dar nici asa ,de design nu arata rau.
                          In legatura cu softul dim. se simte vreo diferenta ,se merita, din punctul tau de vedere??
                          Tinc fest !!

Comment

frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos si spor la modificari ;)
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Foarte frumoasa ... Sa o stapanesti sanatos si numai lucruri bune s-auzim si sa vedem la ea!
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google