de motoare de clio 172 e plin ebayu la 500-600 lire , si te mai costa transportul 100-150 eur .Cu tot cu cutie , ecu , alternator si restul de piese nu cred ca ajungi la 3500 lire .
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by SorinTelehoi View Postla motor am vazut ca mergi pe VR6, de ce nu ai incercat un motor de clio, mai multi cai putere, mai usor de pus pe masina si cred ca si la greutate ar fi fost mai usor.Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
sigpic
Comment
-
Sa nu aberam.
E destul de puternica pompa de frana si pentu discuri pe spate?, tinand cont ca pe fata etrierii aia aveu 2 pistonase.
Bafta in continuare!
Comment
-
Ia sa ma uit si eu la a mea, sigur mai am tamburi pe spate?
Foarte tari franele pe fata!
Comment
-
ce se vorbea la inceputul anului pe topicul ursului SGM cateva luni mai tarziu s-au adeverit bestia prinde contur (era o mika glumitza sper sa nu fi deranjat pe nimeni )
te misti surprinzator de repede tot respectu pt tine Robertsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by lau911 View Postce se vorbea la inceputul anului pe topicul ursului SGM cateva luni mai tarziu s-au adeverit bestia prinde contur (era o mika glumitza sper sa nu fi deranjat pe nimeni )
te misti surprinzator de repede tot respectu pt tine Robert
Comment
-
Felicitari pt munca depusa...
Vad ca putina vb, multa treaba.
Bv tie.
PS: parerea despre jante, tot nu mi-am schimbat-o, dar acum nu terbuie sa si fim pe aceeasi lungime de unda cu privire la dansele. Tot cred ca iti trebuiau unele mai solide putin.
Comment
-
Nu pot decat sa-mi exprim respectul si admiratia pentru munca depusa! Esti un deschizator de drumuri si sper ca si in cazul vechiului SGM, masina actuala sa serveasca celorlalti ca exemplu de ASA DA.
Mama ma-sii, ma batea gandu la un motor de Clio RS dar acum vad ca tre' sa fac rost de un SR20DET ca sa pot sa ma ridic la nivelul asta...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Originally posted by lau911 View Postce se vorbea la inceputul anului pe topicul ursului SGM cateva luni mai tarziu s-au adeverit bestia prinde contur (era o mika glumitza sper sa nu fi deranjat pe nimeni )
te misti surprinzator de repede tot respectu pt tine Robert
Poze cu volanta. Are cu 4-5 kg mai putin decat cea originala.
Comment
Comment