Originally posted by mc_alienu
View Post
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by felixb; 29 October 2010, 08:43.
-
nu mai bine puneai fuzeta cu tot cu discuri de golf, aveai si 5 prezoane, la telescop cred ca puteai sa faci prinderea, nu stiu in pivot daca puteai ... te-ai gandit la asta?Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View Postde curiozitate , ai facut ceva masuratori cum vine mastodontul in compartimentul motor?? sa nu ai surprize sa ciopartesti loganul )Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
sigpic
Comment
-
Respect pentru vechiul sgm care din pacate a sfarsit urit ! apreciere maxima pt noul sgm sigur va intoarce capete si capata laurii ! bafta multa in ceea ce faci esti un exemplu pt multi din baeti sau pustani care isi doresc ceva mai mult decat o masina obisnuita......................................... ..............
urmarim PROIECTUL pina la capat.................
Comment
-
eu unu nu te cred ca ti motoru ala pana la primavara ne pus pe masina ... o sa anunte la tv vreme ceva mai buna si o sa fi afara sa il pui sus ... dupa parerea mea nu te prinde martie cu el in garaj...
spor la munca ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Posttare de tot si reglabila ;;)
Originally posted by mc_alienu View Posteu unu nu te cred ca ti motoru ala pana la primavara ne pus pe masina ... o sa anunte la tv vreme ceva mai buna si o sa fi afara sa il pui sus ... dupa parerea mea nu te prinde martie cu el in garaj...
spor la munca ...
Comment
-
cred ca se referea la suspensia reglabila
nu vii la intalnirile logan club la polivalenta sa iti vedem si noi golanu ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment