Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mc_alienu View Post
    nu te lua dupa ce tot zic unii si altii ... tu continuati treaba asa cum sti si cum trebuie...
    si ia partea buna ...suntem multi care te apreciem pentru curaj si devotament...
    si apropo de motorizare pune 1.2 16v >... sau gpl
    off ... eu prin 2004 2005 visam la asa ceva... chiar mai sus la ceva cu tractiune spate ... basme
    Crezi ca-l intereseaza ce zice unu' si altul?..Frate, SGM-u si-a pus in cap ceva , pai fi sigur ca nu se lasa pana nu-l face. Bafta in ce ti-ai propus.
    Last edited by felixb; 29 October 2010, 08:43.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• nu mai bine puneai fuzeta cu tot cu discuri de golf, aveai si 5 prezoane, la telescop cred ca puteai sa faci prinderea, nu stiu in pivot daca puteai ... te-ai gandit la asta?
      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• In 5 prinderi se pot face usor si fuzetele de logan, dar nu vad avantajul.

Comment

• mai bine maresti gaurile si pui prezoane M14 ...

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
            de curiozitate , ai facut ceva masuratori cum vine mastodontul in compartimentul motor?? sa nu ai surprize sa ciopartesti loganul )
            daca nu incape exista flex si baros .. pentru restul exista MasterCard
            Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
            sigpic

Comment

• Respect pentru vechiul sgm care din pacate a sfarsit urit ! apreciere maxima pt noul sgm sigur va intoarce capete si capata laurii ! bafta multa in ceea ce faci esti un exemplu pt multi din baeti sau pustani care isi doresc ceva mai mult decat o masina obisnuita......................................... ..............

urmarim PROIECTUL pina la capat.................
              Last edited by " most wanted"; 29 October 2010, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bafta multa!!!si fara complicatii

Comment

• Am si frana de mana!
                  Attached Files

Comment

• tare de tot si reglabila ;;)
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• eu unu nu te cred ca ti motoru ala pana la primavara ne pus pe masina ... o sa anunte la tv vreme ceva mai buna si o sa fi afara sa il pui sus ... dupa parerea mea nu te prinde martie cu el in garaj...
                      spor la munca ...
                      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                        tare de tot si reglabila ;;)
                        Singurul reglaj e cel de la maneta. Etrierii sunt auto-reglabili.

Originally posted by mc_alienu View Post
                        eu unu nu te cred ca ti motoru ala pana la primavara ne pus pe masina ... o sa anunte la tv vreme ceva mai buna si o sa fi afara sa il pui sus ... dupa parerea mea nu te prinde martie cu el in garaj...
                        spor la munca ...
                        Pana nu sunt gata fuzetele si restul de piese nici nu imi trece prin gand sa urc motorul pe masina. Plus ca Loganul e inalt si e posibil sa merg cu el iarna asta daca se anunta zapezi mari.
                        Last edited by unicul_sgm; 29 October 2010, 18:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cred ca se referea la suspensia reglabila
                          nu vii la intalnirile logan club la polivalenta sa iti vedem si noi golanu ?
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• va venii si la intalniri , altfel il banam pe forum
                            succesuri SGM-ule cu loganu` !

Comment

• Mi-e rusine sa vin cu ea, poate rade lumea de mine, am jantele alea urate "FK Jermania" ....

Comment

• Da sgm sa iti fie rusine cu jentile astea mai bine capace deale din doua bucati de le invarte vantul....glumesc si spor in continuare.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google