Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari SGM-ule
    astept marele final ...
    sigpic

Comment

• Ce pot sa spun urmaresc de ceva timp acest proiect . Dom'le Mai urat de atat nici ca se putea, , sincer nu m-as obisnui cu o asemenea masina . Ar trebui sa fie a mea sa ma pot Obisnui
      De acum tre sa-l auzim torcand desi nu cred ca o sa toarca ci mai mult o sa maraie nervos
      Mult succes in continuare

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• No comment!Bv sgm-ule!!!

Comment

• Originally posted by BR-17-KOZ View Post
            No comment!Bv sgm-ule!!!
            Uraaaaa uraaaaa, daca m-ntreaba cineva ce-o sa fac cand am sa fiu mare , am sa-i zic ca vreau sa fiu ca SGM-ul , SGM-ul ii cel mai tare !!!!!!!!!
            Last edited by Cristi_Xp; 11 November 2010, 12:36.

Comment

• foarte tare.chiar esti unicul.bravo

Comment

• Asteptam video cu prima cheie a inimii in noul "body".
                I don't ride low, I fly high...

Comment

• Felicitari, se pare ca a intrat perfect. Astept cu nerabdare prima cheie :x

Comment

• .. bv .. .. mai e umpic si ..
                    Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by unicul_sgm View Post
                      Doar unul e SGM-ul, Unicul.
                      a draq pielea pe dvs dl inginer

Comment

• ceao

Hai ca te dau si eu in gat cu ceva De abia astept sa vad cum invarte melcu
                        Attached Files
                        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Felicitari pentru proiect. Vechiul sgm m-a facut sa imi fac cont pe 4thiuning cu mult timp in urma. Acum e plin de reiseri ca peste tot. Am si eu o intrebare. V-ati gandit sa mutati bateria in portbagaj pentru a mai face loc sub capota ? Nu pot sa spun decat succesuri .

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                            Hai ca te dau si eu in gat cu ceva De abia astept sa vad cum invarte melcu
                            ma asteptam la elicele care se invart la 200.000 rpm.

Comment

• urmaresc cu interes proiectul.abia astept rezultatul final.
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Sunt curios ce evacuare o sa fie montata pe masina
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google