If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Daca stii ce frecventa are semnalul care vine de la motor la 1000rpm, 2000...etc iti fac eu un dump pentru eepromul din bord, sau chiar un eeprom scris gata, doar sa-l inlocuiesti pe cel din bord.
Ar fi excelent sa schimb epromul din bord, nu stiam ca are eprom, dar banuiam ca este unul in unitatea de comanda din habitaclu.
Ideea este ca am cu 2 impulsuri in plus, avand 6 cilindrii. Deci cu 50% mai multe impulsuri.
Decat sa modifici bordu asta,nu mai bine pui alte ceasuri,de Renault,care au gradat mai mult de 200 si le modifici pe alea?Ca de mers peste 200,merge si a lui Groza de 178cp(sper ca n-am gresit numarul ).
Decat sa modifici bordu asta,nu mai bine pui alte ceasuri,de Renault,care au gradat mai mult de 200 si le modifici pe alea?Ca de mers peste 200,merge si a lui Groza de 178cp(sper ca n-am gresit numarul ).
ala e logan cu bord de clio rs )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
super tare lucrarea...la inceput nu credeam ca o sa te misti asa repede. Dar acum mam convins ca esti cel mai tare.....si cand iti pui ceva in cap te tii de cuvant. bafta si asteptam filmuletul in are dai o tura cu ea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment