Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dar care sunt consecintele daca nu omologhezi un alt motor pe masina ta si te mai prinde si rar-ul

Comment

• te felicita, iti zice ca ai masina tare si te lasa sa pleci .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da: fara numere, fara talon, fara carnet si cu o amenda de vorbesti singur.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Sunt jantele de pe MCV-ul Racing Nick, nu? Oricum, frumoase.

Si cata discuuuuuuuuuuuuuu!!! )
          sigpic

Comment

• Cristi_xp tu dai niste explicatii pe toate posturile de te taie.... ))) cred ca esti cel mai tare cand vine vorba de dat explicatii.

on- sexy rau jantele aleaaa

Comment

• Ma bucur ca va plac jantele. Sunt imprumutate de la un prieten. Anul care vine voi achizitiona unele noi, identice.

Comment

• Fabuloase jante, cu nimic mai prejos ca masina.

Comment

• e super tare sigla cu 1.4 mpi te rog sa nu o dai jos ci doar sa scri X2 langa ea
                  (1.4MPI x 2)

Comment

• best of... as vrea sa o vad in trafic...
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Superb, cam asta trebuie sa fie un tuning adevarat pentru o masina , din pacate la noi majoritatea inteleg prin tuning lipirea de autocolante , montajul xenoanelor, care te orbesc si de la 500 m , schimbatul oglinzilor cu unele de mcv si probabil un kitch de spoilere de la pilot ... no offence pentru nimeni , dar Robert face parte din cei 2,3 % din tunerii adevarati din Romania ...
                      Bafta multa in continuare si asteptam noi modificari , macar un 300 de cai !
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• xenon, oglinzi , cred ca intra la categoria imbunatatiri , nici decum tuning.
                        puteai sa te opresti doar la prima fraza care ai zis`o.

Superb, cam asta trebuie sa fie un tuning adevarat pentru o masina

Comment

• Care imbunatatiri ? Crezi ca oglinda de MCV te ajuta mai mult decat oglinda de berlina ? ma refer la cele vechi ... pe MCV au fost puse alt fel de oglinzi strict pentru design , nicidecum ca ar oferi o mai buna vizibilitate, unghiurile sunt aceleasi , spun pentru ca am condus si berlina si MCV .
                          Apoi xenon, scuza-ma , pe un far oglinda sa pui xenon fara lupa este bataie de joc pentru ceilalti participanti la trafic . Farurile aftermarket lumineaza de vreo 2,3 ori mai prost decat unul stock cu un bec de calitate , iar ledurile gen AUDI sunt realmente de prost gust, sa nu mai zicem ca unii au lipit baghete ,cica de crom, pe stopuri ...
                          Hai sa ne oprim aici cu astea pentru ca sunt foarte multi care fac chestii d-astea numai ca sa fie unici si chiar nu vreau sa`i jignesc , fiecare face ce vrea cu masina lui si eu doar imi aratam respectul pentru om ...

Comment

• daca vroiai sa ti arati respectu, cum zicea fofu, ramaneai la prima fraza si tot te contrazici..normal ca tiganelile gen faruri megadrive/stopuri hypermarket sau mai stiu io ce sunt kitch si proaste...oglinzi si xenon sunt ok, acuma normal, ala care pune astea si zice ca face tuning, ala e de blamat, nu cei care si au pus si sunt multumiti de o imbunatatire...
                            si apropo, daca sunt doar de design - TÚNING=Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent...deci teoretic daca pui oglinzi de mcv e tuning

on: respect pentru curajul sa pui jante galbene, arata bestial ...eu vad masina asta cu un clean la bara fata, da din ce am inteles nu modifici nimic la exterior ..la cat mai multe in noul an !!
                            sigpic

Comment

• N-ai inteles nimic !!! Incheiem aici , multumesc .

Comment

• Arata beton jantele dar numa asta nu vrei sa sara in ochi la politzai ! Daca e ptr VTM cum se svoneste e ok dar in rest numa probleme iti creaza stiu cum e si la mine cu ele
                                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google