Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by unicul_sgm View Post
    De curand mi-am cumparat o Dacia Logan, si incerc sa fac ceva unic, ca doar am userul Unicul_SGM.

Progresul este destul de lent pt ca nu imi permite timpul, si sunt de facut o gramada de adaptari si modificari, pe care nu am putut sa le iau in calcul de la inceput.

Prima adaptare a fost decuparea baii de ulei pentru ca lovea in cadrul motor si nu imi permitea sa cobor motorul suficient de mult. De asemenea am inceput sa construiesc suportii pt motor cu tampoane de BMW.

Ii multumesc pe aceasta cale lui Adrian YLY pentru sudura de exceptie.

Urmeaza mutarea pompei de servo directie, tot din considerente de spatiu.
    De asemenea trebuie sa definitivez suportii, si sa intaresc cadrul motor.
    aha...intr-o zi YLY ma intreba: un vr6 ceva nimic!? iar eu....numai un "nebun" ar pune asa ceva pe logan.... acum observ ca....tu esti) baietii astia din dr.tabere sunt cei mai periculosi). bafta multa!

Comment

spor la treaba in continuare ... sper sa faci o legenda din asta
      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

SGM-ul revine foarte tare..voi urmari cu maxim interes evolutia masinii!

Comment

Cutia e tot de VR6. Am cumparat un Passat VR6 complet, functional si am luat tot ceea ce este necesar pt transplant : motor, cutie, planetare, frane, electrica, bord, pompa de benzina, etc...

Cumpar o caseta de servodirectie hidraulica mecanica, si 2 planetare scurte de 1.4/1.6 (pot sa fie distruse la partea dinspre cutie) daca are cineva!

Comment

yo am citit toate topicurile Sgm`ului si al daciei si al ursului si omul e priceput , daca cineva se apuca de un proiect ca asta,el e omul potrivit ..................suces in cea ce ti-ai propus cu golanu .
            ps. tie iti cam plac motoarele TURBO din cate am vazut ,pasta o sa il lasi aspirat ?
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Bafta cu proiectul! Aceasta idee o aveam si eu mai demult ... dar vad ca cineva cu adevarat pasionat o pune in practica! Spor la modificari !! Prinderea o lasi tot 4x100 sau o pui pe cea de pe passat? Bafta multa!
              sigpic

Comment

Bafta cu proiectul

Comment

interesant , sa vedem ce iese , bafta
                  Its just a car ...

Comment

Cel mai complex proiect de pana acum,chiar era nevoie de un "nebun" sa scoata din anonimat loganu la 402m.Spor la treaba si cat mai multe suduri,e firav ligheanu.
                    Am eu o planetara,nu stiu acuma daca e scurta sau nu,o donez,poate te ajuta...
                    sigpic

Comment

scurta adica de pe partea stanga a masini cum stai la Volan

Comment

Te-ai angajat intr-u proiect ambitios pe care sper sa il duci la capat cu succes.
                        Bafta!!!
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                          Cel mai complex proiect de pana acum,chiar era nevoie de un "nebun" sa scoata din anonimat loganu la 402m.Spor la treaba si cat mai multe suduri,e firav ligheanu.
                          Am eu o planetara,nu stiu acuma daca e scurta sau nu,o donez,poate te ajuta...
                          Si lunga poate sa fie, pt ca oricum am nevoie decat de parte dinspre fuzeta. Am zis scurta pentru ca am presupus ca e mai ieftina. Dar daca e moca poate sa fie de pe orice parte.

Comment

am urmarit cu mare interes si vechea dacie, ma impresionat profund, imi pare rau ce s-antimplat cu ea, dar asta e, un nou inceput/. sper sa o expui anu care vine la romexpo.
                            iti doresc multa bafta si spor la treaba...
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Cand eram pustan 2 dacii m-au fascinat, KWX-ul si SGM-ul. Sper ca proiectul tau sa fie a 3a dacie care ma va fascina, in consecinta nu pot decat sa iti urez mult succes!
                              sigpic

Comment

Poze cu atelajul
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google