Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toata stima si respectu domnu Robert...multa bafta in continuare cu proiectu

PS: lasa jantele asa galbene ca dau foarte bine cu culoarea masinii....parerea mea
    ...de doi lei :p

Comment

• Bravo. E bine vedem si lucrari home made, mai ales cand este vorba de Dacia. Bafta in continuare cu proiectul si ai grija sa nu mai pui kg in plus. ;)
      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• un link ceva?
        Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=PmZDykWASwI
            Dai un ban..si nu-l mai ai
            Felicitari pentru toata munca Robert.
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari pentru reportaj de abia astept sa il vad "turbat"
              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Tin sa te contrazic ca demonstratiile nu le promoveaza astia la tv .
                Un exemplu cand a fost DGHu la promotor

Numai bine . Felicitari pentru masina si pentru reportaj nota 10+
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Nu te contrazic, ca nu urmaresc emisiunea mereu. De obicei la ora aia dorm. Ma surprinde daca demonstratiile s-au facut pe drumuri publice si apoi au fost televizate.

Comment

• Bai, ce seriozitate pe Robert... Mi se pare mie, sau iti venea sa razi de ce intreba Cioculeasca?

Ai dat-o si tu o tura? Acum ceva vreme era aroganta, ziceai ca-i dai cu rahat pe la nas cand ii ziceai ceva de Logan
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Pai mi se pare si normal... la valoarea ei.. ))

Comment

• nu toti s-au nascut in masini straine ca ea... noi ne permitem doar logan... ;))
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• c-am asa e, te-a cam luat la misto cu unele intrebari...
                          stii ce, cind masina va avea 400 cp, sigur ai sa revii la promotor si atunci sa-i ceri o taxa daca vrea sa faca o tura cu masina ta.....
                          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Originally posted by emylogan View Post
                            c-am asa e, te-a cam luat la misto cu unele intrebari...
                            stii ce, cind masina va avea 400 cp, sigur ai sa revii la promotor si atunci sa-i ceri o taxa daca vrea sa faca o tura cu masina ta.....
                            de ce sa nu-i ceara taxa si pentru reportaj? ca asa fac astia buzunarele mari dai naiba
                            Nu-i bai...

Comment

• ceva noutati ?
                              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Mi-am achizitionat ATS DTC 17, ET 20, astfel cred ca am satisfacut coprofagii de pe DaciaKlub care aveau o problema ca sunt imprumutate cele galbene.

Distantierele sunt la vanzare la 200 lei perechea.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google