daca iei R888 o sa circuli cu masina doar cand e soare afar,plus ca o sa le uzezi foarte repede .Mai bine ia T1R ,si 2 bucati de r888 pentru rotile de fata .
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Valentin_N View PostDaca mergi pe performanta, verifica-le la greutate inainte ;)
Multe 205/40 sunt runflat, sunt grele si au peretii laterali foarte duri. Eu am Toyo T1R 205/40 si sunt grele ca dracu, au 11kg bucata
Uite:
Janta Enkei RPF1 17x7 (6.6kg) + Cauciuc Toyo T1R 205/40 R17 = 17.5 kg
Janta Tabla Logan (7.6kg) + Cauciuc BF Goodrich 185/65 R15 = 16.5 kg
Ma bucur ca lasi argintii jantele, nu cred ca ar fi aratat prea bine albe, nu sunt "rally".
Comment
-
Arata super sa te bucuri de ele,dar yo zic ca arata mai bine cu galben dar acum e decizia ta.Bafta in continuare!
Comment
-
Comment
-
S-a le invarti cu placere,ar merge o ideie mai joasa,daca iti permine baia de ulei.
Vad ca a ramas ceva loc intr-e etrier si janta,oare la aceleasi jante pe 15,incap 280??acum conteaza si ce etrier montez.
Asa arata cu 260.Attached Filessigpic
Comment
-
arata bine.....dai un ban da stai in fataD ....la exterior eu zic sa o lasi asa....nu prea isi mai au rostul alte modificari...
Comment
-
Robert are de 300mm parca asa zicea in posturile anterioare.De 280mm nu cred ca incap la jante pe 15' megane-urile care au discuri de 280mm au jante pe 16'
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostS-a le invarti cu placere,ar merge o ideie mai joasa,daca iti permine baia de ulei.
Foarte buna alegerea jantelor, sa te ajute cat mai mult!
Comment
Comment