Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata faorte bine masina cu jantele astea. Mult succes in continuare cu proiectul
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Incap sigur discuri de 280 de megane cu etriere de megane, folosind jante pe 15. Din experienta altora care au asa ceva la dacia 1300.

La mine este etrierul foarte mare.

Nu pot sa o cobor fara sa umflu aripile pt ca ating cauciucurile. O sa incerc sa le roluiesc, exista un aparat special pt asa ceva.

Comment

• POate de ajuta la a configura turometrul am citit ca pentru turometrul extern cel mai bine e sa se ia semnalul de bujii de pe firul adecvat al calculatorului, daca este. Cam toate au buton de selectare a nr de cilindri (3-4-6-8).

Niste info:
        Bimmerforums is the preferred online BMW Forum and community for BMW owners. At Bimmerforums, you will find technical how-to information maintenance specifics audio advice wheel and tire combinations and model specific details not found anywhere else. Our professionals are here to help make sure you find the answers you need to your questions and our community is here to help other brainstorm ideas for the future.

Page 2-BMW M50/M52 Engine Installations Marlin Sportster, Cabrio, Berlinetta and Roadster builds
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Jantele astea pe cat sunt de bestiale pe atat sunt de bune.
          Cat te-au costat?

Comment

• Asa au toate turometrele universale selectie pentru numarul de cilindrii. Nu am stat inca sa-mi bat capul cu turometrul.

Jantele au fost 468 lei bucata, la oferta

Comment

• Am umflat aripile si am coborato 10 mm de spate.
              Attached Files

Comment

• Asa da roti, pe masura performantelor de care este capabila masina.
                Sa ai succes.

Comment

• Se vad misto rau, zici ca asa ai cumparat-o

Comment

• Cu mine nu au fost asa darnici baietii si mi-au cerut 189 euro/janta, 15" .

Comment

• http://www.4 T U N I NG .ro/magazin/...c-id-5564.html

Dovada e ca nu e flota.

Comment

• Originally posted by unicul_sgm View Post
                        Am umflat aripile si am coborato 10 mm de spate.
                        le.ai "roluit" asa cum ziceai in posturile anterioare, nu?
                        sigpic

Comment

• nici nu mai am cuvinte,pe zi ce trece este si mai si.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• criminalanu prea mi plac filetele alea de la jante!si parca arata mai bine cu acel galben de la promotor...in rest numai bine
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Arata bine,da nu asta conteaza,acuma am alta dilema,dupa montarea discurilor pe spate,nu s-a marit ecartamentu???Nu ar fi recomandat sa maresti si pe fata la fel??sa pastrezi acelasi raport ca din fabrica??sau ai montat deja distantiere??Eu am avut distantiere duar pe spate,si era cam ciudatica masina in anumite momente.....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                                Cu mine nu au fost asa darnici baietii si mi-au cerut 189 euro/janta, 15" .
                                Din vara ATS DTC au iesit din productia de serie se fac doar pe comanda de aceea s-a marit si pretul.Eu astept din luna octombrie pt cele pe 15' si inca nu le-am primit.Astea pe 17' sunt ramase din stocul vechi la pretul vechi de aici diferenta de pret mi s-a facut si mie oferta pe la 1900 ron la cele pe 17' dar pt motorul meu...
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google