Arata faorte bine masina cu jantele astea. Mult succes in continuare cu proiectul
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Incap sigur discuri de 280 de megane cu etriere de megane, folosind jante pe 15. Din experienta altora care au asa ceva la dacia 1300.
La mine este etrierul foarte mare.
Nu pot sa o cobor fara sa umflu aripile pt ca ating cauciucurile. O sa incerc sa le roluiesc, exista un aparat special pt asa ceva.
Comment
-
POate de ajuta la a configura turometrul am citit ca pentru turometrul extern cel mai bine e sa se ia semnalul de bujii de pe firul adecvat al calculatorului, daca este. Cam toate au buton de selectare a nr de cilindri (3-4-6-8).
Niste info:
Bimmerforums is the preferred online BMW Forum and community for BMW owners. At Bimmerforums, you will find technical how-to information maintenance specifics audio advice wheel and tire combinations and model specific details not found anywhere else. Our professionals are here to help make sure you find the answers you need to your questions and our community is here to help other brainstorm ideas for the future.
Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Arata bine,da nu asta conteaza,acuma am alta dilema,dupa montarea discurilor pe spate,nu s-a marit ecartamentu???Nu ar fi recomandat sa maresti si pe fata la fel??sa pastrezi acelasi raport ca din fabrica??sau ai montat deja distantiere??Eu am avut distantiere duar pe spate,si era cam ciudatica masina in anumite momente.....sigpic
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View PostCu mine nu au fost asa darnici baietii si mi-au cerut 189 euro/janta, 15" .
Comment
Comment