Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uimitoare realizarea ta SGM-ule. Felicitari, asteptam sa aduci si restul de cai la herghelie.

Comment

• Cum se lasa de cur cand schimbi vitezele

Comment

• Am admirat azi la afi cotroceni masina.
        Se misca intr'un mare fel.
        Felicitari!

Comment

• Se cam pune praful pe thread-ul asta, sgm-ule mai dane si tu un update din cand in cand, nu ne mai tine in suspans.

Comment

• Din lipsa de timp liber, am mers cam 800 km in aproape 1 an de cand am montat motorul.

Daca se gaseste doritor, masina se vinde la pretul de 6500E.

0768740539 - Robert

Comment

• mare pacat ca o vinzi, daca va fi cumparata sper sa nu aiba aceeasi soarta ca cealalta

Comment

• robert, cum sa o vinzi???
                ar fi mare pacat, la cata pasiune ai investit in ea...
                dar daca va fi cumparata, la fel ca hmv, ii urez (loganului) sa aiba mai mult noroc decat dacia
                sigpic

Comment

• Nu ma agit foarte tare sa o vand , de aceea nici nu am pus anunturi. Doar daca exista vreun doritor pasionat care dispune si de finante o dau. Orice lucru are un pret. Masina va sta in garaj (cum a stat si pana acum) pe toata perioada iernii.

Comment

• E pacat mai fa si tu cateva clipulete cu ea !!

Nu am gasit butonu de edit asa ca am dat reply
                    Ia uite Roberte ce am gasit :

Last edited by B53KSK; 27 November 2011, 22:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Este un proiect indraznet, deja realizat si merita toate laudele, aproape 3000cc pe o Dacia si motor V6 este de vis.
                      Sunt curios care este fisa tehinca actuala si care sunt performantele realizate.

Comment

• Motorul este Vr6 nu are nici o tangenta cu V6 in afara ca are tot 6 pistoane !

Comment

• as tinde sa cred ca are o tangenta cu V6-le. este tot un V dar nu asa pronuntat si pistoanele sunt "lipite"
                          Attached Files

Comment

• E un fel de n-ar mai fi.Ca sa fie considerat V6 ar trebui sa aiba 2chiulase.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nu stiu ce faceati voi cand eu aveam VR6, cu multi multi ani in urma adica prin anii 90'.
                              Nu-mi povestiti mie ce insemna VR6. Eswte un V cu un unghi foarte ascutit.
                              Last edited by RACINGCODE; 5 December 2011, 20:34. Reason: VR este o gaselnita de marketing fiind preluata si la unele mototciclete.

Comment

• si cam cate grade are unghiul ala de zici tu de el,daca tot ai avut vr6.asta pentru mine te intreb.
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google