Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Tudor;738697]dar jante de 15 nu ar fi mai bune ? ( intreb doar )[/QUOTE

Jantele de 15' nu vor mai avea loc de discurile de frana care vor fi de 290mm diametrul minim pt fata cum a zis SGM-ul in paginile anterioare.

ON: Bafta multa si rabdare ca va fi ceva de munca.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

pentru design si stabilitate da zic ca merita dar ma gandeam ca mergi la liniute cu el..dar asa e ok..iti doresc bafta multa!!
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Am cumparat si jantele. Modelul este cel din poza.
        Attached Files

Comment

au fost jantele lui mcn_alex ?

on...o sa arate foarte frumos pe masina
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

ce adevarate-s jantele
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by matheo66c View Post
              au fost jantele lui mcn_alex ?

on...o sa arate foarte frumos pe masina
              Da , alea sunt.

Comment

Mi-a placut foarte mult raspunsul tau "O FAC FIINDCA POT !" asa a fost si la mine cand am facut masina, o gramada de comentatori si carcotasi au fost si uite ca pana la urma masina merge de ceva vreme fara nici o problema. Legat daca intra un motor de 2.8 pana nu incerci nu ai de unde sti asa e cu orice in tuning. Bafta !
                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Originally posted by unicul_sgm View Post
                  Am cumparat si jantele. Modelul este cel din poza.
                  FK tuning, Jermania, nu?
                  Mai omule, ia niste jante corespunzatoare, nu glumele alea.
                  Dar daca tie iti plac...Sper macar ca le-ai luat jos la pret.
                  Ce dot au cauciucurile?

Comment

Poate-s de proba .... Succes lui!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

Atitudinea asta de 2 lei ,la multi oameni nu am inteles-o . '' Vezi sa faci nu stiu ce..'' sau '' mai bine ii sta nu stiu cum ..'' .Sincer mai bine ar fi sa te incurajam si sa lasam ''criticile'' deoparte ,pt ca deocamdata esti singurul om care incearca sa inghesuie un motor de 2.8 pe logan si sunt sigur ca nu e treaba usoara sa adaptezi toti suportii , cadrul motor ,alimentarea ,si instalatia electrica....Felicitari ,concentreaza-te asupra proiectului si nu placa urechea la ce zic altii...
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                      http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

Bravo SGM!!! Am urmarit si urmaresc topicu cu mare interes si astept cu nerabdare finalul cand banuiesc ca vei face iar senzatie printre bolizi cu sute de cai stock asa cum ai facut si cu "Batrana"
                        sigpic

Comment

Alte poze .......
                          tata cred ca ai fi iara unicat cu loganu asta ,daca iti iese planu bine,de fosta masina a ta ,au fost si exista si in momentu de fata numai vorbe de lauda datorita tie ,felicitari si multa bafta

Comment

Incepe sa-mi para rau ca am facut acest topic, din motive lesne de inteles. Pun pariu ca multi dintre cei care au comentat aiurea habar n-au sa schimbe roata de rezerva. Dar ce sa mai comentez, la fotbal si la Dacie se pricepe toata lumea. Asa-i romanu'.

Drept urmare nu o sa mai postez nimic, sa nu mai dau motive de comentarii.

Si P.S. Cauciucurile sunt marca VICTORIA.

Comment

Incepe sa-mi para rau ca am facut acest topic, din motive lesne de inteles. Pun pariu ca multi dintre cei care au comentat aiurea habar n-au sa schimbe roata de rezerva. Dar ce sa mai comentez, la fotbal si la Dacie se pricepe toata lumea. Asa-i romanu'.

Drept urmare nu o sa mai postez nimic, sa nu mai dau motive de comentarii.

Si P.S. Cauciucurile sunt marca VICTORIA.
                              nu ii baga in seama ,o sa fie cel mai rapid logan ,multa bafta

Comment

carcotasi sgm-ule, las ca tu oricum iti faci treaba in continuare. bafta la proiect si speram sa ne ti la curent cu date, probleme ivite si poze!!!!!
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google