If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Mi-a placut foarte mult raspunsul tau "O FAC FIINDCA POT !" asa a fost si la mine cand am facut masina, o gramada de comentatori si carcotasi au fost si uite ca pana la urma masina merge de ceva vreme fara nici o problema. Legat daca intra un motor de 2.8 pana nu incerci nu ai de unde sti asa e cu orice in tuning. Bafta !
Am cumparat si jantele. Modelul este cel din poza.
FK tuning, Jermania, nu?
Mai omule, ia niste jante corespunzatoare, nu glumele alea.
Dar daca tie iti plac...Sper macar ca le-ai luat jos la pret.
Ce dot au cauciucurile?
Atitudinea asta de 2 lei ,la multi oameni nu am inteles-o . '' Vezi sa faci nu stiu ce..'' sau '' mai bine ii sta nu stiu cum ..'' .Sincer mai bine ar fi sa te incurajam si sa lasam ''criticile'' deoparte ,pt ca deocamdata esti singurul om care incearca sa inghesuie un motor de 2.8 pe logan si sunt sigur ca nu e treaba usoara sa adaptezi toti suportii , cadrul motor ,alimentarea ,si instalatia electrica....Felicitari ,concentreaza-te asupra proiectului si nu placa urechea la ce zic altii...
Bravo SGM!!! Am urmarit si urmaresc topicu cu mare interes si astept cu nerabdare finalul cand banuiesc ca vei face iar senzatie printre bolizi cu sute de cai stock asa cum ai facut si cu "Batrana"
tata cred ca ai fi iara unicat cu loganu asta ,daca iti iese planu bine,de fosta masina a ta ,au fost si exista si in momentu de fata numai vorbe de lauda datorita tie ,felicitari si multa bafta
Incepe sa-mi para rau ca am facut acest topic, din motive lesne de inteles. Pun pariu ca multi dintre cei care au comentat aiurea habar n-au sa schimbe roata de rezerva. Dar ce sa mai comentez, la fotbal si la Dacie se pricepe toata lumea. Asa-i romanu'.
Drept urmare nu o sa mai postez nimic, sa nu mai dau motive de comentarii.
Incepe sa-mi para rau ca am facut acest topic, din motive lesne de inteles. Pun pariu ca multi dintre cei care au comentat aiurea habar n-au sa schimbe roata de rezerva. Dar ce sa mai comentez, la fotbal si la Dacie se pricepe toata lumea. Asa-i romanu'.
Drept urmare nu o sa mai postez nimic, sa nu mai dau motive de comentarii.
Si P.S. Cauciucurile sunt marca VICTORIA.
nu ii baga in seama ,o sa fie cel mai rapid logan ,multa bafta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment