Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumusica masina spor la modificari si multi km fara probleme

Bafta
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
      da dani si eu sunt curios cu sistemul de franare, mai ales cu discurile spate, stiu ca multi au incercat si nu prea au reusit sa regleze forta de franare, trebuie pusa pe un stand de itp si reglata foarte precis, sa nu iti franeze intai spatele si cine stie ce belele sa patesti ! ! !
      Problema cu franele pe spate se poate rezolva cu un repartitor gen cum are Morcov pe RNO SGM-ul stie despre ce e vorba nu cred ca asta va fi problema.
      ON: Astept cu interes sa vad cum adaptezi etrierii si discurile.Bafta!!!
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Etrierii brembo sunt de pe Alfa Romeo Brera ? Foarte tare poza cu etrierii de Porsche pe ce masina sunt montati ceva masina de raliu oricum
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Etrierii fata ai mei cred ca sunt de la BMW 7 E38. Aceesi problema pe care a avuto cel cu etrieri de Porsche o am si eu, trebuie in mod cert un distantier de 10 mm sa nu loveasca etrierul in janta. Interesante sunt in schimb bucsele de la bascula. Sa vad daca fabrica cineva dedicate pt Logan.

Referitor la frana spate. Forta de franare nu mai fi mai mare montand discuri. Repartitorul trebuie automat reglat atunci cand se coboara garda la sol a masinii. Nu m-am bagat sub masina, habar n-am cum arata repartitorul.

Avantajul discurilor pe spate va fi un control mai exact al franarii, racire mai buna si automat eficienta mai mare dupa franari repetare.

Comment

Daca ai pe ABS si nu renunti la el, masina nu are repartitor. In cazul asta te ajuta ABS-ul la repartitie, dar trebuie mangealic la senzori.

Daca nu ai ABS, nu-i bai ca oricum vei frana bine cu fata. Cine si-a pus discuri pe spate de la Megane Break sau Scenic, a avut probleme cu repartitia, deoarece erau prea eficiente franele pe spate. Faceau baietii niste tete-a-queue-uri cu pedala de frana de numa numa!

Bun, acum ca am vazut ce piese pui la frane, sunt curios adaptarea cum o faci. Mai mult ca sigur iti trebuie un adaptor/distantier de la fuzeta la etrier. PS: ma intereseaza doar fata, ca pe spate o sa pun punte de MCV cu tamburi mari. Iar pe fata eu o sa folosesc 280mm, ca motorul e praf si n-am de gand sa-l fac
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Nu am ABS, e cheala masina.

Decat sa te obosesti sa pui tamburi de MCV, mai bine pui discuri. Probabil costa la fel de mult/putin si nu se compara rezultatele. Dar fiecare face ce vrea cu banii lui.

Categoric o sa fac un adaptor pentru etrier, dupa ce cumpar discurile o sa iau cotele si o sa il desenez. Eu o sa folosesc discuri de 300 mm, nu am gasit mai mari de atat 4x100 si 61 mm centrarea. Din masuratorile mele ar fi intrat de 325 lejer cu jantele pe 17. Distantier de 10 mm trebuie obligatoriu, altfel lovesc etrierele in janta.

PS. Am de vanzare un set de etriere de VAN + placute, noi. 290 lei pentru cine intreaba. Pentru cine cumpara discutam.

Comment

Un proiect maret . Astept cu nerabdare in continuare evolutia SGM-ului! Sa auzim numai de bine si spor la treaba ca ai nevoie
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

ce de cunoscatori pe aici care nu au nici o legatura cu domeniul asta..

Important Moderator or Administrator NoteDaca ti-ai facut cont sa postezi la misto' nu ai nimerit bine forumul
                  Last edited by valeriuciprian; 21 October 2010, 20:28.
                  Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
                  sigpic

Comment

Cu riscul de ma repeta, sunt mai putini "cunoscatori" aici decat pe patruciuning. Macar cei de aici nu au frustrari anti-logan si chiar saluta ideea.

Referitor la tamburi vs. discuri, am unele retineri pentru puntea spate. Daca mai discut cu tine oleaca, o sa ma mai gandesc.

EDIT: Dsign here , de la alt calculator
                    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Rebele ai un rapciuga din '92 fara servodirectie si filtru de aer turbo si te crezi mai destept decat un loganist cu vise de motor de locomotiva? Schimba macazul!

Comment

• Poze cu suspensia. Am montato pe fata. Va urma si spatele o data cu discurile.
                        Attached Files

Comment

• @Moderator: nu am nici o placere sa postez la misto, a fost doar o aluzie la toti "cunoscatorii" care isi dau cu parerea fara a avea habar .. din 100 posturi pe acest topic 70 sunt offtopicuri si fara nici un fel de idee constructiva..

@Vasile: imi pare rau ca nu am avut bani de o masina noua ca tine dar promit ca voi face tot efortul sa-mi iau..

Asteptati, lasati omul sa munceasca si vom vedea cu totii rezultatul ..
                          Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
                          sigpic

Comment

• super faine...
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Imi place ce vad ... low low low . Te-ai gandit mai incolo sa te dai la VTM ? Ai inceput in forta tare. Intreadevar iti trebuiesc multi bani dar nimic nu e imposibil pana la urma. Sa auzim numai de bine si te asteptam cu poze proaspete atunci cand vei termina de montat suspensia.
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• suspensia e reglabila asa-i ?
                                e cea de la cristi xp din timisoara ?
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google