Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut , VR6 pe Logan...se naste alta legenda, spor la treaba !

Comment

SGM-ul a fost si va ramane unul singur, o singua masina, o singura legenda. Ce vrei tu sa faci va fi cu totul altceva.
      Bafta in realizarea planurilor tale.
      Last edited by vitriol; 16 October 2010, 22:45.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        eu sunt mai sceptic si parca nu as crede ca esti tu acel SGM , el nu e un tip asa laudaros ca tine sau mai bine zis nu dadea detalii si atatea poze , tu parca din prima ne pui totul pe tava.

nu doresc sa te jignesc doar mi-am dat cu parerea. la siguranta , frane , suspensii nu-i faci nimic?
        Ma cunosti personal sa sti ce fel de caracter am? Ti se pare ca ma laud daca impartasesc niste poze?

Bineinteles ca o sa ii schimb si franele. 290 mm diametrul minim al discului pe fata, si bineinteles discuri pe spate. Suspensia va fi probabil KW reglabila.

Uite ca ma "laudam" si cu vechea Dacie
        http://forum.*******.ro/109-masina-m...bo-34-sgm.html

Comment

spor la munca si sa iasa ceva frumos ... numai sa ai grija la cine o vinzi ... ca vechiu' sgm nu a sfarsit bine deloc ...
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

bafta in proiect ! sa pui poze si cu masina , nu numai cu motorul

ps :ce motor ii pui ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

mc_alienu,atentie,"vechiul sgm" a sfarsit urat dupa ce a fost vandut!

Comment

Si cum de te-ai gandit la logan?
                sigpic
                !

Comment

frumos proiect!
                  bafta in continuare!

Comment

eu am fost si am vazut SGM-ul lovit in centrul targovistei, urat, sa ai bafta cu SGM-ul nou si sa nu il vinzi la ori si cine daca reusesti sa scoti ceva periculos din el.
                    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                      bafta in proiect ! sa pui poze si cu masina , nu numai cu motorul

ps :ce motor ii pui ?
                      Se vede in primul post o poza...se vede ca e motor de VW vr6 2.8

@ON: Bafta cu proiectul...sa vedem ce o sa iasa.
                      Y!M: alexut.style

Comment

Succes omule....apreciez un om care vrea iese din tipare.
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

bravooo chiar mi-a venit putin zambetul pe fata sper sa faci ceva unic, succes
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Mult succes sa aveti cu acest proiect! Cu electrica cum rezolvati? Motorul il veti conecta la cutia de Renault?

S-a "laudat" cu 1310 de la inceputuri pana la sfarsit si pe forumul dacia club daca tot vreti sa cautati, mi-a placut foarte mult topicul.

Spor in continuare, sa iasa ceva frumos!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

ai facut o treaba buna cu dacia SGM si ai reusit sa o duci departe in lumea tuningului si a drag-urilor!!!!! sa speram ca vei reusi si cu acest proiect acelasi lucru!!!! te asteptam si la polivalenta in fiecare sambata daca vrei sa ne onorezi cu prezenta!!!! respect!!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Super proiectul Logan "Vere6" de abia astept sa fie gata si sa rupi normele cu un "logan puscat cu emblema 1.4" dar in realitate e 1.4x2 ) BAFTA IN CONTINUARE LA PROIECT !
                                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google