Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super misto proiectul,abia astept sa vad godzilla pe straziia in calcul serios ranforsarea masinii ca nu se stie care este limita maxima de suportabilitate a sasiului,referitor la cuplul pe care o sa l dezvolte motorul ala.mult succes in continuare la finalizarea cu brio a proiectului;)

Comment

• deja ma infioara ceea ce vad, astept cu nerabdare finalul.....spor la treaba.
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• bravo...admiratie maxima din partea mea!!! ma bucur ca mai sunt si "oameni nebuni" care incearca sa faca ceva iesit din comun! mult succes cu proiectul "loganzilla"!!! ai nimerit bine aici, unde sunt destui oameni care stiu si au incercat foarte multe lucruri la logan, iar daca ai intrebari, nu ezita, vei primi sigur raspunsuri la obiect! numai bine si multa bafta! poate incerci sa vii si la intalniri cu utilajul!

Comment

• foarte frumoasa suspensia aia, bafta in continuare, sunt curios cum se vede si pe spate ca pe fata a venit numai bine
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• A montat si discurile spate. Inca nu e gata, trebuie sa modific cablul pt fana de mana.
            Attached Files

Comment

• Deci arata urat rau de tot nu imi place ceea ce vad si asta pentru ca nu am si eu.

Glumesc iti dai seama arata bine imi place, succes in continuare si sper sa fie gata cat mai repede ca sigur o sa iasa ceva frumos si unicat.

Bravo respect pentru munca si pasiunea depuse la acest proiect.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Foarte abitios proiectul. Succes pe mai departe!!
                sigpic
                Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Frumos! Bafta!

Comment

• Salutare! Astept cu nerabdare rezultatul. O mica intrebare: cu omologarea cum rezolvi ?
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• Ce omologare vere?
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Asa ceva nu omolegeaza nimeni
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Pai cum ce omologare, vere ? Poate vrea si omul sa fie in legalitate pe sosele, doar nu'si face masina pentru show, parerea mea.
                          I don't ride low, I fly high...

Comment

• Poate doar pentru drag
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Pentru drag s-a spus ca nu se face. De fapt, omul ne-a spus mai la deal (daca ati fi citit) ca o face pentru CA POATE. Il cred in stare si sper sa fur niste idei

La frana spate vad ca ai luat discurile mici, de clio sport, nu cele de megane1 sau scenic. E bine, cu ceva reglaje or sa si functioneze eficient.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Felicitari pentru curaj,nu oricine incearca asa ceva si multa bafta in continuare...!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google