super misto proiectul,abia astept sa vad godzilla pe straziia in calcul serios ranforsarea masinii ca nu se stie care este limita maxima de suportabilitate a sasiului,referitor la cuplul pe care o sa l dezvolte motorul ala.mult succes in continuare la finalizarea cu brio a proiectului;)
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bravo...admiratie maxima din partea mea!!! ma bucur ca mai sunt si "oameni nebuni" care incearca sa faca ceva iesit din comun! mult succes cu proiectul "loganzilla"!!! ai nimerit bine aici, unde sunt destui oameni care stiu si au incercat foarte multe lucruri la logan, iar daca ai intrebari, nu ezita, vei primi sigur raspunsuri la obiect! numai bine si multa bafta! poate incerci sa vii si la intalniri cu utilajul!
Comment
-
Deci arata urat rau de tot nu imi place ceea ce vad si asta pentru ca nu am si eu.
Glumesc iti dai seama arata bine imi place, succes in continuare si sper sa fie gata cat mai repede ca sigur o sa iasa ceva frumos si unicat.
Bravo respect pentru munca si pasiunea depuse la acest proiect.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
-
Pentru drag s-a spus ca nu se face. De fapt, omul ne-a spus mai la deal (daca ati fi citit) ca o face pentru CA POATE. Il cred in stare si sper sa fur niste idei
La frana spate vad ca ai luat discurile mici, de clio sport, nu cele de megane1 sau scenic. E bine, cu ceva reglaje or sa si functioneze eficient.
Comment
Comment