Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by unicul_sgm View Post
    Mi-e rusine sa vin cu ea, poate rade lumea de mine, am jantele alea urate "FK Jermania" ....
    Schimba-le, ce mai astepti
    N-am spus ca sunt urate, am spus doar ca masina merita ceva mai bun: ATS/OZ s.a., ce iti place.

Comment

• Posibil sa le schimb doar daca gasesc un model cu cota interioara mai mare, sa nu loveasca in etrier. Ma intereseaza utilitatea, nu felul in care arata si nici marca.
      Attached Files

Comment

• tn1 am eu ne cromate... parerea mea ca arata bine pe masina si sunt si cum iti trebuie tie ... intre etrierele stoc si janta sunt cam 2 degete distanta ... si pe 16 in 4 prezoane 8j... roata are 15,2 kg in medie cu guma cu tot ... aspect ce cred ca te intereseaza ... si le gasesti la pret bun in romania ...
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by unicul_sgm View Post
          Ma intereseaza utilitatea, nu felul in care arata si nici marca.
          Prea putini gandesc ca tine SGM, deasta ai ajuns unde ai ajuns si deasta unii STAGNEAZA unde au ajuns cu greu!
          Jantele de aluminiu pt multi sunt doar un accesoriu de BLING BLING
          PT altii sunt o piesa aftermarket ce imbunatateste un parametru al masinii (in cazul acesta e vorba de distanta dintre roti - ecartament mai mare din ce stiu acele jante au ET 35 fata de 50mm cat au cele de tabla-jantele din echiparea de fabrica Logan, deci pe ax castiga 3cm departare rotilor una fata de cealalta); partea a 2a la aceste "jermanice" de la FK e faptu ca-s 8" latime daca nu ma insel o suprafata mai mare obliga guma sa calce mai bine pe asfalt! PT RESTU NUMA BLABLA

Comment

• Ceata lui Pitigoi, pe cuvant.
            Mai oameni buni, voi va auziti?
            Soculuif, tu crezi ca le-am comparat cu jantele de tabla?
            Am spus doar ca masina asta ar fi meritat ceva mai usor si mai rezistent, cu aceleasi "capacitati tehnice": de la J la ET.
            Vad ca SGM duce totul la extrem in ceea ce priveste performantele unei masini, de la motor la sistem de franare. Deci, nu vad nimic rau in a echipa masina cu gume si jante mai corespunzatoare.

PS: am inteles de ce le-ai ales pe acestea...au Et-ul necesar sa nu-ti loveasca in etrieri.
            Last edited by Cezar; 30 October 2010, 11:45.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              Ceata lui Pitigoi, pe cuvant.
              Mai oameni buni, voi va auziti?
              Soculuif, tu crezi ca le-am comparat cu jantele de tabla?
              NU cred ca le-ai comparat cu cele de tabla, ci eu am facut o comparatie tehnica cu cele de tabla ca sa se intelega ceea ce vreau sa explic;

PS: am inteles de ce le-ai ales pe acestea...au Et-ul necesar sa nu-ti loveasca in etrieri. E foarte bine daca ai inteles, vei intelege si faptu ca producatorii de jante auto in ziua de azi nu mai fac jante cum trebe, s-or prostit o dau pe ET-uri foarte mult pozitive (mai mari de 45 catre 60 unii) la jantele de diametre 16", ca sa nu vorbim daca gasesti ceva cu ET bunicel sub 35 acelea sigur sunt in 4x108 sau in 5 prezoane din pacate asta e era in care traim!
              Cezar nu trebe sa te simti lezat de ceea ce zice lumea toti discutam facem parte dintr-un forum civilizat si toate parerile constructive sunt bine venite zic eu! Explica-mi si mie ce e asa rau in FK fiindca e firma germana si face lucruri de calitate! Spor la treaba SGM

Comment

• mi-a facut mare placere sa schimbam 2 cuvinte SGM. Baiat de comitet : Logan Club Bucuresti approved
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• asa e si si mie mia facut placere sa te cunosc personal Robert + ka masina arata foarte bine cu jantele alea pe 17
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by soculuif View Post
                    Cezar nu trebe sa te simti lezat de ceea ce zice lumea toti discutam facem parte dintr-un forum civilizat si toate parerile constructive sunt bine venite zic eu! Explica-mi si mie ce e asa rau in FK fiindca e firma germana si face lucruri de calitate! Spor la treaba SGM
                    Arata-mi in ce competitii sportive sunt implicate, si gata, tac...

Fk este o firma mare, ce face de la alarme auto/ceasuri de bord/ pana la servicii de spalatorie cu femei semi-dezbracate.

Cand isi vor dovedi calitatea in cadrul competiilor motorizate, abia atunci vei putea spune ca fac lucruri de calitate. Pana una alta, astia de spala masini cu fete in curul gol, nu prea imi inspira incredere. Sau poate oi fi eu defect...

In fine, vb multa, cu putin obiectivism.
                    Documenteaza-te si vezi cine face jante serioase.

PS: nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca nu se mai fac jante cu ET mic, cand ele saracele se gasesc pe toate drumurile.

Comment

• Ma bucur ca am stat de vorba cu SGM-ul fata in fata. Cat despre jante.....poate Cezar ar trebui sa vada masina live. par destul de usoare si cracanate, si nu ma indoiesc de faptul ca baiatul stie ce spune. Asa a fost si Dacia 34 SGM, un subiect de controverse, asta pana vedeai cum si-o lua un BMW fara discutii

Comment

• Ma poate ajuta cineva cu niste poze ale sistemului de ambreiaj hidraulic de logan? Ma intereseaza mai mult poze cu sistemul pompei de la pedale.

Comment

• Salut, nu apare cumva in manualul de service de 1500 pagini? Exista un fisier .pdf cu manualul acela, daca nu il ai ti-l pot trimite eu pe o adresa de e-mail. Trimite-mi un pm cu e-mailul poate te ajuta. O seara buna.
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Mersi, am facut rost de manualul de care zici. Niste poze ar fi relevante daca are cineva. Nu stiu pe nimeni care are logan cu asa ceva.

Comment

• Poate te ajuta
                              Attached Files

Comment

• dieselu de la 70 cp incepand , parca are ambreiajul hidraulic.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google