Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• incet incet se adevereste . felicitari pentru munca depusa...
    Nu-i bai...

Comment

• Felicitari pt. reusita!
      Este uimitor ce ai putut sa faci intr'un timp atat de scurt.

Jantele ai reusit sa le schimbi?
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ia luati si va uitati aici
        FELICITARI!

Comment

• Comment

• Aveai actele la tine cand ai mers prin oras ca de itp nici nu se pune vorba sa il iei. Cred ca iti trebuie neaparat o platforma.RESPECT PENTRU TOT CE AI FACUT .

Comment

• Bravo, e alive bestia!
              Mi se pare mie sau are lag turometrul?
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Felicitari!!!Pacat ca cei care au lasat comm la clipul din link-ul atasat de tine habar nu au de viata lor )) alta masina decat BMW nu cunosc.
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Alex oamenii ca aia nici nu ar trebui bagati in seama ! Habar nu au cum sa schimbe o siguranta la masina stai linistit.

Comment

• Respect pentru munca depusa si succes in continuare .

Incearca sa nu instigi la certuri. Deasemeni, incearca sa nu folosesti cuvinte licentioase. Chiar daca sunt cu puncte de suspensie...
                    Last edited by Cezar; 4 December 2010, 13:39.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• am urmarit cu sufletu la gura acest proiect, tot respectul meu SGm-ule
                      asta ramane la atitudinea ta dar eu zic ca dupa ce termini proiectu sa te prezinti la promotor cu masina sa le dai peste nas tuturor care habar nu au mecanica,,mai ales celor care au postat pe linkul atasat de tine.
                      sport la treaba in continuare
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• foarte tare. un proiect de vis. iar cei care comenteaza aiurea as vrea sa ii vad dupa ce treci tu cu loganu pe langa bmw-u lui adus din germania cu km dati inapoi sa nu bata la ochi.da asta ii treaba lor. cum a zis si vladimir. "astia habar nu au sa schimbe o siguranta". sau daca se arde un bec la far se duc in service sa il schimbe )

Comment

• bine ca sunteti voi meseriasi , lasati comentariile inutile si asteptati poze si idei.
                          e satula lumea sa tot intre pe diverse topicuri si sa vezi numai aberatii , ti se face sila nu alta.

Comment

• Un inginer pe cinste!

Comment

• Respect Omule......foarte tare. Cand partea financiara nu este o problema si ai Pasiune, realizezi ce ai facu tu. Bravo.

Comment

• daca ai vreo liniuta cu un bmw si il faci nu uita sa filmezi
                                From Miami 2 Ibiza
                                Voucher
                                http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google