Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu cred ca impartaseste aceeasi frustrare
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• am eu, deci nu este irealizabil
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• si nu e numai unu
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Da..stii ca la bmw-u alb ii cedase ambreajul...
          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Comment

• owned !
              From Miami 2 Ibiza
              Voucher
              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• BRE te-au dat astia la ziar esti TARE ))))))))

Mai mulţi specialişti de la un service de tuning din România au reuşit să creeze cel mai puternic Logan din România, cu un motor V6 de 2.8 litri ce produce 174 de cai putere.

Comment

• Pana acum e cel mai puternic logan de pana acum.Cine credea ca vestitul SGM va modifica si un logan
                  Oricum multa bafta in continuare cu proiectul!

Comment

• Subliniez : "În plus, cei de la SGM", ai ajuns sa valorezi cat un "service de tuning". Felicitari roberte si multa bafta in continuare
                    Nu-i bai...

Comment

• am impresia ca astia care scriu articolele online abia au 8 clase terminate .
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• au schimbat si cu cutia, alta premiera pentru un logan..suna de parca vrea sa bata recorduri schimband lucruri care nu se schimba de obicei la un logan ) pentru cei care cunosc e o treaba, da nu i face deloc cinste articolu, parerea mea..
                        sigpic

Comment

• sa zica mersi si de alea 8
                          Nu-i bai...

Comment

• "Băieţii au fost nevoiţi însă să schimbe mult mai multe componente, pentru a face maşina să meargă. Printre componentele schimbate se numără suspensia...."

Cu suspensia originala clar nu mergea masina....Doamne cata prostie pe lumea asta.

Comment

• iar frânele sunt pe disc, o altă premieră pentru un Logan
                              da ce , pana acuma era pe saboti ?

Comment

• Nu Cata! Era ceva gen Flinstone
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google