Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata foarte bine, mai e un Logan MCV de la Racing Nick tot cu ATS DTC pe 17" fix culoarea asta, foarte deosebite. Ce-mi mai place mie emblema aia cu 1.4 MPI .
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• urasc galbenul... dar cum dau rotile alea pe masina... e belea... no comment ;))...

ce ai rezolvat cu bordul?
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Emblema 1.4 mpi face toti banii

Comment

• benga rau rotile

Comment

• Cumva jantele sunt de pe un golf 3?
            sigpic

Comment

• Originally posted by Co5m1n View Post
              Vechea nu mai exista si nici nu mai era pe mana lui cand s-a intamplat accidentul
              Stiu ca nu mai exista, dar as vrea sa citesc tot de la inceput, sa vad cum a fost evolutia ei. Cine stie...

ON: Si eu urasc galbenul, dar da foarte bine pe masina. Incearca daca nu sa le faci albe. Scoate 1.4MPI, si pune 2.8MPI. E belea masina, si motorul.
              Incearca sa ii faci evacuare dubla (cu 2 iesiri stanga-dreapta). Ar arata foarte bine.

Comment

• Originally posted by CSH View Post
                Stiu ca nu mai exista, dar as vrea sa citesc tot de la inceput, sa vad cum a fost evolutia ei. Cine stie...

ON: Si eu urasc galbenul, dar da foarte bine pe masina. Incearca daca nu sa le faci albe. Scoate 1.4MPI, si pune 2.8MPI. E belea masina, si motorul.
                Incearca sa ii faci evacuare dubla (cu 2 iesiri stanga-dreapta). Ar arata foarte bine.
                Uite aici http://forum.*******.ro/109-masina-m...bo-34-sgm.html
                ******* = patrutuning

On: Foarte tare ideea cu galbenul fosforescent , da bine de tot
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• .....foarte misto jantele....mai ales cu discurile alea asa mari pe fata...da ff bine ...cred sunt destul de eficiente...franele acumaD
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Ms pt poze robert
                    este fitza rau masina
                    sa seperam ca nu te opresti aici cu proictul
                    P.S. csh masina lui Robert din cate am inteles este DIESEL
                    sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• Iar a ramas Nicu fara roti la dric? A mai patit-o o data cand i-am luat eu primele EvoCorse, nici n-apucase sa le puna pe masina
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• super frumos arata la exterior, mai ales sigla 1,4 e belea, iti dai seama cand un smecheras cu bmw de 2 litri sta si se uita la portbagaju` tau ?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• crima jantele
                          sigpic

Comment

• Bv Robert,si numai drumuri bune si fara politie
                            Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• sgm-ule motorul de pe masina lai omologat?

Comment

• da , e trecut in carte , si platita deja taxa de prima inmatriculare!
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google