Arata foarte bine, mai e un Logan MCV de la Racing Nick tot cu ATS DTC pe 17" fix culoarea asta, foarte deosebite. Ce-mi mai place mie emblema aia cu 1.4 MPI .
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Co5m1n View PostVechea nu mai exista si nici nu mai era pe mana lui cand s-a intamplat accidentul
ON: Si eu urasc galbenul, dar da foarte bine pe masina. Incearca daca nu sa le faci albe. Scoate 1.4MPI, si pune 2.8MPI. E belea masina, si motorul.
Incearca sa ii faci evacuare dubla (cu 2 iesiri stanga-dreapta). Ar arata foarte bine.
Comment
-
Originally posted by CSH View PostStiu ca nu mai exista, dar as vrea sa citesc tot de la inceput, sa vad cum a fost evolutia ei. Cine stie...
ON: Si eu urasc galbenul, dar da foarte bine pe masina. Incearca daca nu sa le faci albe. Scoate 1.4MPI, si pune 2.8MPI. E belea masina, si motorul.
Incearca sa ii faci evacuare dubla (cu 2 iesiri stanga-dreapta). Ar arata foarte bine.
******* = patrutuning
On: Foarte tare ideea cu galbenul fosforescent , da bine de totfara linkuri externe in semnatura
Comment
-
.....foarte misto jantele....mai ales cu discurile alea asa mari pe fata...da ff bine ...cred sunt destul de eficiente...franele acumaD
Comment
-
Iar a ramas Nicu fara roti la dric? A mai patit-o o data cand i-am luat eu primele EvoCorse, nici n-apucase sa le puna pe masina
Comment
-
super frumos arata la exterior, mai ales sigla 1,4 e belea, iti dai seama cand un smecheras cu bmw de 2 litri sta si se uita la portbagaju` tau ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment