felicitari!!! pentru cei care nu au vazut emisiunea, exista un link direct ceva??
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
intradevar esti unicul SGM, succes in continuare si sa-l vedem cit mai repede la 400 de cai ,
sa vedem atunci ce mai zic cocalarii cu masini puternice.
circotasi sunt multi, dar cea mai mare demonstratie ai facut-o celor de la Dacia care, zic eu ca nu credeau ca un logan poate duce atita putere...BAFTA in continuare"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Cel mai mult mi-a placut cand ai zis ca-i duci o tura pe cei care zic ca se rastoarna.
Toata lumea zice de Logan ca se rastoarna, dar mai sunt n masini care sunt la fel inalte si la fel de stabile/instabile care tot asa se rastoarna.Da cum suntem noi romanii, nu-i bun ce-i a nostru si stim numai sa criticam.
Cand te-a intrebat Roxana "de ce logan?" ma asteptam sa zici ca-i mai umilitor sa faci o masina puternica cu una slaba, modificata, sau nu neaparat slaba, ceva sa nu fie sport, decat cu una de la care toti se asteapta sa castige. Eu ma bucur mai tare cand se da un BMW cu un Logan modificat, Olcit,Dacie 1310,Golf 1,2.. decat cu, in cazul tau, Passat VR6 care se stie ca s-ar putea sa castige garantat.
Felicitari. Si sa vedem cat mai repede fisa dyno cu cei 400cpCumpar volan de Duster
Comment
-
sal..misto ..reportajul....cam scurt cei drept....dar pacat ...ca nu i-ai dat si tu ...forja la masina aia sa vedem ce poate la 170 200 500 1000 cp cat....are...asa...doar niste viraje stanga dreapta...vedem la orice masina....in rest numai bine !
Comment
-
Originally posted by SoSoRyNeL View PostAsta e singura masina a ta? mai ai si altceva? Sau nu te deranjeaza asa mult 18 la suta de km?
Originally posted by silviu_cos View Postaia cu " Dai un ban dar stai in fata! " a fost maxim ... Multumesc ca m-ai luminat cu discurile spate . O singura intrebare am ... Merg schimbate si daca masina are ABS ?
Orice se poate face, au pus altii motor de VR6 pe Logan )
Comment
-
felicitari pentru aparitia la promotor si mult succes pe mai departe!
cat despre "nemultumiti"....a fost chiar lung reportajul, mie mi-a placut! ati numarat cate secunde au fost?
colegul de mai sus(Mariusrs) care scrie cu multe puncte-puncte, cu viraje si alte chestii, iti recomand sa aplici un CV la Pro Tv! poate ajungi la emisiune si spui ce si cum sa faca omul care apare acolo!
SGM! Bravo!
Comment
Comment