eu nu cred, pt ca sunt convins
Logan 1,6
Collapse
X
-
-
Da-l naiba de Carub, e toata evacuarea sport si fara catalizator.
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Postnu fi asa sigur...a facut un prieten itp de 2 saptamani si are carub 3 de 100mm prima dat nu i-a iesit si oricum nu l-auteecut ptt ca avea pleoape , a venit a doua zi si surpriza noxele au iesit...oricum il treceau...doar ca nu le-au placut pleoapele celor de la rar
Comment
-
UPDATE : - Boxe sistem Ground Zero 120w
Sunt super multumit de cum se aud, player'ul este c-am slab ... urmeaza sa il schimb si pe ala si inca 2 boxe pt spate !
Multumesc frumos lui preda_arycy pt sfaturi si pt montaj
Comment
-
cand ai pus fatza de usa inapoi , ai pus iarasi silicon ? ca stiu ca are din fabrica...sau doar l-ai prins inaopi in clipsurile alea si suruburi ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Azi dimineata.
Comment
-
Jelly - mersi pt poze inca odata
Cosmin - nu e vorba de invatat ... nu am gum, pe plecare patineaza grav ! Daca o sa ma dau la Mioveni o sa pun toyo pe fata
Se lucreaza la bara fata ...
Comment
-
Saptamana viitoare o sa ii invelesc ... sa termin treaba cu bara
Maine ma apuc de finisat la ea ...
Comment
-
Astazi s'au invelit balaurii
Initial nu credeam ca este atat de grava treaba, am luat niste coliere am rupt cateva ... dupa am luat sarmaa si sa rezolvat treaba ), nu este foarte estetic dar asta conteaza foarte putin spre deloc
M-am chinuit vreo 4 ore impreuna cu tata, ca impresie mi se pare ca trage la fel de bine ca si cand este rece, dupa ce o alerg ... inainte sa pun banda pe serpi, dupa 2-3 forje se simtea ca tragea mai prost din cauza caldurii !
Bara din fata inca nu este gata, este la vopsit ... pe saptamana viitoare va fii gata !
Comment
Comment