If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
va multumesc frumos baietii ! ...
Masina in urma cu 1 sapt a suferit un mic accident, bara spate, panoul si cam atata ! Daca tot o sa intre la vopsit am facut si clean la portbagaj ! ... Saptamana viitoare o sa intre la vopsit sper sa iasa cum trebuie ...
bine ca nu s.a intamplat mai rau, se pare ca la cei cu casco le prind bine cate o mica "julitura", dar mai bine sa nu se mai intample
ps: oricum o sa iasa ceva frumos la ce planuri ai
@Nicu - nu este facuta pe casco ! pe rca-ul vinovat-ului ...clean-ul a fost separat facur de mine
@UCN - bara va fii schimbata si vopsita integral ! deci automat nu o sa mai stea asa
Dupa cum ne-am obisnuit cu totii, ca majortitatea service-urilor lucreaza cu piese facute pe "vapor" . Am patit-o si eu ! mi-au dat o bara foarte dura (casanta) , evindent ca nu am vrut sa o pun pe masina! Am cautat o bara de origine si am gasit pe cineva care vroia neaparat bara neagra de spate ! Am facut cu el schimb pe schimb, el mi-a dat o bara originala sh iar eu pe aceea . Ieri am pus bara aceea, care am luat-o . Cand am demontat bara si am vazut cat de nasol era indoit panoul nu imi venea sa cred !Astazi dupa ce am terminat tot ce era de facut pana acuma, am dus masina la tinichigerie am vb cu baiatu' care se ocupa de ea, sa faca tot posibilul panoul sa il indrepte . Dupa cateva ciocane, de am crezut ca o sa se dezmembreze masina ... a revenit la loc panoul ! Ma bucur ca nu a fost nevoie sa schimb panoul, maine probabil va intra la vopsitorie si miercuri-joi sa fie gata ! sper sa iasa cum trebuie si sa numai fie probleme !
PS tin sa ii multumesc lui mihai(ghetto), si tuturor care m-au ajuta cu sfaturi (matheo, Thejoker, sandugolanu, alexpeed, ady-bac daca am omis pe cineva imi cer scuze! )
si 2 poze cu "urata"
@nicu_rcn - azi sper sa intre la vopsit
@FANE_CLK - ms frumos
@aviatorul76 - mersi
@alexpeed - stopul nu l-am schimbat! O sa il pastrez si pe asta si pe cel nou . Alea cu "LoganSport" de la esapament, asa am luat-o ...
Asadar astazi masina a iesit din service, totul a iesit suuper nu prea ma asteptam sa iasa asa bine ! Urmeaza sa ii fac alt numar de imatriculare, sa o colantez si sa ii pun alt difuzor la bara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment