If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am reusit si eu sa imi pun lupe in farurile stock !(multumesc xenongt)
este vorba de g3 balast slim 35w (sunt tot cele care le aveam pana acum ) si angel-ul alb. Mi-am cumaparat si 2 faruri de rezerva pt itp etc. Delipirea sticlei, vopsirea si tot ce tine de montaj a fost facute doar de mine. Astazi le-am montat pe masina si vreau sa spun ca sunt suuper multumit si de cum vad si cum arata
cateva poze de azi si pe parcursul montajului ... sper sa va placa si voua !
sa la stapanesti cu placere dany si ma bucur ca ai reuist sa le montezi singur pana la urma
buza aia la far arata cam ciudat dupa ce te-ai chinuit sa le desfaci
mai bine vopseai toata oglinda de la interior deoarece acum nu mai are rost argintie si in plus dadea si mai bine
@ady_bac - multumesc, buza aia am reusit sa o aduc "la linie" aproape ... treaba cu toata oglinda neagra nu prea mi-a placut si deja aveau prea multi si mi-a placut mai mult contast-ul asta ...acum unde a ramas oglinda nevopsita se vede smoked
da asa este ... noapte lumineaza suuper, nu se compara cu bixenon in farurile stock
pai 300 lei lupele fara balast-uri (aveam eu balast-urile de la bixenon),montajul a fost facut de mine + adezivul de lipit sticla, vopsea, pistol cu aer cald si ce a mai fost c-am 450 lei m-a costat ...
Foarte frumos !! Felicitari pt munca depusa si rezultat !!ca....chiar este o mare munca..lasa ca poate ramane cum am vorbit cand se incalzeste ..bafta cu modificariile..
multumesc ! asa este, este foarte multa munca si trebuie multa rabdare ...eu nu m-am grabit. Vineri m-am apucat de treaba si ieri le-am montat pe masina ... ramane sa vorbim cand se face mai cald;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment