If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@icestream_no1 - multumesc frumos ! asa este tot kit-ul cu montaj inclus duce la 6-7 mil ...dar stii vorba aia dai un ban dar stai in fata
@alexpeed - pai o sa le asiguram cred ... buna idee ne facem un service in coltzu blocului, bagam preturi dalea nesimtite si ne-am scos ) (glumesc)
@koolbody - mersi
astazi masina a implinit 150.000km ... urmeaza schimbul de ulei,filtrele si curatat mpp-ul (daca va fii cald in weekend) !
am si eu o intrebare : cu ce as putea lipii difuzorul de la bara spate? nu vreau sa mai dau gauri in bara ...ma gandeam la "bison monage kit" ...este ok ?
am pus in sfarsit am trecut la jantele de vara , am facut si un int-ext si aia a fost (am stat vreo 4 ore la spalat %$%^$%, asa coada nu am mai vazut ) ... si bonus o mega plafoniera cu 36 smd-uri ! cateva poze ...
frumoasa masinuta chiar arata bine tinand cont ca faci si taxi cu ea,cat te-a costat ledurile?,iar cu jantele de vara nu te-ai cam grabit ca iarna nu sa terminat,eu am luat tapa anul trecut tot asa le-am schimbat si eu si la sfarsitul februoarie si inceputu lu martie o nins iara.
@cosmin83 - mersi frumos ... ma saturasem de tablele alea si nu vroiam sa le mai uzez acuma ?
@Narcisuc20 - multumesc frumos ... numai bine
@sorin17 - numai pun alea de iarna anu, asta indiferet de starea vremei!
@HOME-UCN - da stiu, ma gandeam ...dar pana la anu in primvara nu o sa imi iau nici arcuri si nici jante
astazi am mai facut una alta :
- schimbat filltrul de ulei
- schimbat filtrele
- montat un modul cu 9 super flux la numar si in portbagaj cu 10 (mersi dragman)
- curatat tot inertiorul (bord, fete de usi, stalpi si plafon)
- am ars o siguranta de la plafoniera si una de la pozitie (bine ca a fost siguranta doar )
- am curatat urmele de lipici de pe usi si capota (de la vechile autocolante)
- am schimabat filtrul de polen ...si c-am atat !
@UCN - cand o sa ii scot colantul, clar o sa ii pun si arcuri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment