numai are nimica decand am schimbat bucsile alea ... era si culmea sa mai aibe ceva) !
Logan 1,6
Collapse
X
-
-
azi am dat un strat gros de vopsea cauciucata pe fetele de usi doar pe partea stanga din pacate acuma unde am dat cu vopsea cauciucata, e "liniste" deplina ( o sa urmeze din nou demontarea interiorului deoarece nu sunt 100% multumit de aceea izolatie ).
-Am curatat chederele si gresat macaralele
-Am renuntat la aparatorile de noroi de pe spate si la stiker-ul F1 de pe bara ( o sa renunt la tot, decat ce trebuie o sa ramana )
-Si la sfarsit o spalare interior-exterior-motor ...
poze cu usile tiganite nu am (eram prea curat pe main )
si pozeeee
Comment
-
frumos dar tot dejeaba ai trantit'o la pamant daca nu ii pui niste jante mai cracanate
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postcu ce ai curatat spoilarul ca se vede o diferenta,o parte luceste calumea si o parte nu.
Originally posted by KoolBody View Postfrumos dar tot dejeaba ai trantit'o la pamant daca nu ii pui niste jante mai cracanate
Am si eu o intrebare : Are cineva toba sport carub pe 1,6 8v cu evacuarea stock?
Vreau sa imi iau o toba care sa nu urle foarte tare cu slincer-ul pus, eu m-am gandit la CARUB (necolorata) ... astept pareri
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View PostFoarte Ingrijita masinutza.....am vazut-o acum 2zile pe Tunari..la Petrom acolo...statea frumos la semafor ..Farurile .."locu unu"
Originally posted by jelly View PostFrumos arata masinuta ta! Ce tip de ceara ai folosit si cum se numeste?
Am uita sa mentionez ca mi-am luat vopsea pt etrieri (mersi Fane )Last edited by Dany_DNY; 4 April 2011, 21:26.
Comment
-
de maine masina va fii putin mai zgomotoasa
Comment
-
@anonimboy - ms, sper sa o tin ceva timp pe masina ))
@iamagi - asta e)... mai am un prieten, e tot taximetrist si sa vezi ce toba are (urla rau de tot) ! Cred ca mai iau eu, itp-ul pe bune la anu' )
Comment
Comment