Da hai sa zicem ca merita arata bine.Lupele cred ca le'a ascuns de ITP.
Logan 1,6
Collapse
X
-
-
mersi frumos baieti
farurile nu le-am ascuns pt itp " printr-o revizie si un itp am mai trecut eu ") ... farurile sunt desfacute urmand sa fie vopsite negru mat si sticlele polisate
Comment
-
cand dai colantu jos sa ii vedem culoarea reala ? :P
Comment
-
mersi frumos tuturor!
ieri am mai finisat eu capota, slefuita cu p800, date flecuri de kit pe unde era nevoie si facute liniile de la capota mai pronuntate, sunt multumit de ce mi-a iesit. Astazi cu ajutorul lui vali_KPT am facut sticlele de la faruri "luna" ... urmand sa le vopsesc oglinda si pe la sfarsitul saptamanii sa le pun pe masina . Maine o sa colantez capota iar marti o sa fac ITP-ul . Maine o sa vin si cu cateva poze
@HMV - de la anu nu o sa mai fie taxi... dar nu cred ca o sa raman la culoarea originala ! sa vedem ... mai e ceva pana atunci
Comment
-
Astazi am terminat de finalizat farurile... mai am sa le pun pe masina decat
! Acuma montajul este mai profi, am avut timp mai muult sa stau de ele, nu m-am grabit deloc si am prins si eu putina experienta ;)).
Ieri am trecut si ITP-ul cu "brio" ... iar intre timp am colantat capota si masca de la bara
cateva poze
Comment
-
mersi frumos, imi pare bine ca va place !
De astazi mergem mai "ieftinche" ... GPL rullz) ! Trage de rupe pe gaz, i-am dat azi 150km/h ... maine pana la Mioveni am unde sa o alerg
sa vad care este top speed-ul pe GPL ! Tot azi i-am pus si farurile
... e altceva acuma
)
Comment
Comment