itp-ul l-am facut cu farurile stock ! ca pe astea cu lupe le aveam desfacute ;)) ... in mod normal nu treci cu lupe , dar traim in ROMANIA orice se poate cu $$$$
Logan 1,6
Collapse
X
-
-
Eu cand va zic de gaz, batman-batman, mergeti pe benzina... e forta benzina la unii.. Excelenta investitie!
Comment
-
ieri masina a vazut muult coox aseara cand am venit in drum spre bucuresti am atins top speed-ul de cand am masina de noua 183km/h pe benzol (carrera 100+ sau cum se numeste ) si 172km/h pe gaz ... in drum spre mioveni nu vroia deloc sa sa sara de 170 pe benzina, crede-am ca din cauza ambreiajului ) . Oricum sunt multumit cum trage pt un 1,6 stock cu muuuti km
pozele promise cu noul look ...
Comment
-
am mers cu masina merge blana pentru o masina care face taxi
sa ai grija de ia
am mers cu masina merge blana pentru o masina care face taxi
3 4 furje la miovenii sa se curete gazu din motor
sa ai grija de ia
ps. multumestei lu taicatu de increderesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
am vazut astazi UES-ul la cimitirul armanesc . cred ca m-ai observat ca ma uitam cam insistent .
ce pot sa zic cand am vazut masina ma ducea cu gandul la filmul TAXI
Comment
-
@lau911 - a fost fortsaaa ... mersi si eu pt asistenta
@skyboy - ahahaha, tata lucreaza cu masina :P ... asa spun si clientii ca masina duce cu gandul la filmul taxi
Azi am achizitionat o cotiera "autospeed" este copia fidela de pe cea originala ... iar in weekend sper sa o montez si sa rezolv unele vibratii din bord !
o intrebare am : Unde gasesc un botz de la capota porbagajului (cel care tine balamaua) ... ca am rupt unul )) !Attached Files
Comment
-
o intrebare am : Unde gasesc un botz de la capota porbagajului (cel care tine balamaua) ... ca am rupt unul )) ![/QUOTE]
sarma e sfanta
nu mai sparge banii in logan pustiusigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
am pus si eu cotiera speed.
este gandita bine din pacate eu nu am reusit sa bag suruburile prin piciorul cotierei si prin intaritura de metal.
nu au cazut gaurile calumea. am renuntat si am prins-o doar in suruburi.
sa imi spui daca ai reusit
Comment
-
-
Si eu am inimerit-o greu de tot la gauri ...
-am reusit sa montez si cotiera ieri ... mers frumos sorin:*
-am colantat manerele interioare in argintiu se cojise vopseaua de pe ele
Dupa cum se vede in poza ... difuzorul s-a topit ) Sper sa iau unul de fibra si sa il integrezLast edited by Dany_DNY; 16 July 2011, 16:26.
Comment
-
Comment