Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata mult mai bine acum.

Comment

• cel mai tare taxi ;), ti-e si mila sa te urci murdar pe picioare in el :P

Comment

• Azi am demontat tamburii, ca sa scap de scartiala aia enervanta cand calci frana . A fost ceva de munca dar a meritat

multumes lui dsign pentru scule, ajutor si pt spatiu matheo si Mario_popa pentru ajutorul acordat

@Lau - ms frumos, jante imi iau mai incolo cand voi merge numai eu cu ea iar reglabila sper sa imi iau in primavara
        @goofy - ma bate gandu sa o las galbena cand o scot de pe taxi ... '
        @diesel - multumesc
        @dada' - multumesc
        @Florin - mersi
        @FOF - mersi frumos, o fii cel mai belea taxiu logan ... dar sunt masinii muult mai bune decat loganu pe taxi
        @SDP - multumesc frumos, pacat ca vine iarna si trebuie sa o fac stock
        @catalin88 - mersi
        @matheo - multumesc frumos, da intradevar s-a schimbat aspectul acuma
        @razvanamza - mersi
        @HMV - mersi, nu toti apreciaza asta ... mai cari si tarani cateodata !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Salut ! Daca nu ma insel te'am vazut acu 30 min pe aici prin Buftea ? Pe la Penny ) nu prea ti'a iesit iesirea aia spre stanga

Comment

• era tasu" aka nea Vasile, nu el, daca era el sigur nu-l mai vedeai, nu e asa dany !!!
            sigpic
            The MVP

Comment

• Astazi am recuperat talonu . Am faruri stock pe masina acuma si cred ca asa ramane pana in primavara . Acum pana la primvara voi c-am lua o pauza cu modificariile ...

Originally posted by gabonz View Post
              Salut ! Daca nu ma insel te'am vazut acu 30 min pe aici prin Buftea ? Pe la Penny ) nu prea ti'a iesit iesirea aia spre stanga
              nu era masina mea ... aseara nu a lucrat ! Tata merge numai in blanaa ))

Comment

• Bravo, bravo abia astept ziua de maine sa ma plimb cu masinuta ta....in blanaaaaaaa )
                sigpic

Comment

• cum ai reusit sa ramai fara talon? din cauza farurilor?

Comment

• @dada - maine pe la ce ora ca sa ii zic lu' tata ? ... sa imi spui cum a fost plimbarea cu taxiul ))
                    @HMV - Blanaaa pe Sos. Petricani )) ...si mai in fata era RAR-u cu politia, nici nu a apucat sa ii vada ... ptr toba, faruri si lipsa lampa numar spate m-au luat !

Comment

• vorba lui Dark , mergi cum poti ( pe sos. Petricani) ), pai evident ca la fiecare iesire din Bucuresti mai sta cate un "amarat" de la RAR

Comment

• trebuia sa revin cu pareri legate de plimbarea de azi......fitaaa
                        chiar merge bine loganelul la cei aproape 192000km. pacat ca taticul tau inca umbla cu silencer`ul pus si nu a facut prea multa galagie
                        multumesc inca o data pentru ajutor
                        sigpic

Comment

• Daca nu e galagie inseamna cu nu e "DA CURSE ORIGINAL".
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• salut! sa imi zici si mie un indicativ ceva in cazul in care mai lucrezi ca taxi ca as vrea si eu o tura ca un logan asa marfa!!!
                            Last edited by Cristi_Xp; 3 November 2011, 22:00.

Comment

• A60 )))). Are si cuplu, e fortaa pe instantanee.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @'dada - ma bucur ca am putut sa te ajut ...
                                @SDP - ii s-a cam luat lu' tata de atata galagie )
                                @gaby - indicativ A34 ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google