arata mult mai bine acum.
Logan 1,6
Collapse
X
-
cel mai tare taxi ;), ti-e si mila sa te urci murdar pe picioare in el :P
Comment
-
Azi am demontat tamburii, ca sa scap de scartiala aia enervanta cand calci frana . A fost ceva de munca dar a meritat
multumes lui dsign pentru scule, ajutor si pt spatiu matheo si Mario_popa pentru ajutorul acordat
@Lau - ms frumos, jante imi iau mai incolo cand voi merge numai eu cu ea iar reglabila sper sa imi iau in primavara
@goofy - ma bate gandu sa o las galbena cand o scot de pe taxi ... '
@diesel - multumesc
@dada' - multumesc
@Florin - mersi
@FOF - mersi frumos, o fii cel mai belea taxiu logan ... dar sunt masinii muult mai bune decat loganu pe taxi
@SDP - multumesc frumos, pacat ca vine iarna si trebuie sa o fac stock
@catalin88 - mersi
@matheo - multumesc frumos, da intradevar s-a schimbat aspectul acuma
@razvanamza - mersi
@HMV - mersi, nu toti apreciaza asta ... mai cari si tarani cateodata !
Comment
-
Astazi am recuperat talonu . Am faruri stock pe masina acuma si cred ca asa ramane pana in primavara . Acum pana la primvara voi c-am lua o pauza cu modificariile ...
Originally posted by gabonz View PostSalut ! Daca nu ma insel te'am vazut acu 30 min pe aici prin Buftea ? Pe la Penny ) nu prea ti'a iesit iesirea aia spre stanga
Comment
-
cum ai reusit sa ramai fara talon? din cauza farurilor?
Comment
-
@dada - maine pe la ce ora ca sa ii zic lu' tata ? ... sa imi spui cum a fost plimbarea cu taxiul ))
@HMV - Blanaaa pe Sos. Petricani )) ...si mai in fata era RAR-u cu politia, nici nu a apucat sa ii vada ... ptr toba, faruri si lipsa lampa numar spate m-au luat !
Comment
-
vorba lui Dark , mergi cum poti ( pe sos. Petricani) ), pai evident ca la fiecare iesire din Bucuresti mai sta cate un "amarat" de la RAR
Comment
-
trebuia sa revin cu pareri legate de plimbarea de azi......fitaaa
chiar merge bine loganelul la cei aproape 192000km. pacat ca taticul tau inca umbla cu silencer`ul pus si nu a facut prea multa galagie
multumesc inca o data pentru ajutorsigpic
Comment
-
A60 )))). Are si cuplu, e fortaa pe instantanee.
Comment
-
@'dada - ma bucur ca am putut sa te ajut ...
@SDP - ii s-a cam luat lu' tata de atata galagie )
@gaby - indicativ A34 ...
Comment
Comment