Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iaute`l pe Nea Vasile , si mester si taximetrist
    din penultima poze mi se pare destul de inalta ....
    ai facut bucsile ?

Comment

• @191ZUZ - mersi frumos ... nu e vb ca nu puteam sa mai astept, dar si tata a vrut sa le punem
      @CataFOF - pai asa e bine , pen-ultima poza este facuta imediat cum am lasato de pe cric. Nu am facut repozitionarile ... urmeaza sa le fac
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Foarte frumoas este asa... si eu ma laudam ca o sa o fac stock cand vine iarna,dar m-am lasat pagubas, este mai bine cu arcuri!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
          @191ZUZ - mersi frumos ... nu e vb ca nu puteam sa mai astept, dar si tata a vrut sa le punem
          Si vremea de azi a pus mare amprenta . A fost o zi numai buna de muncit la masina
          Y!M: alexut.style

Comment

• @Katalin_89 - la zapada mare e mult mai bine stoc decat cu h&R

Am schimbat si bara fata saptamana asta, am pus farurile stock (din nou) deoarece ieri am fost la RAR pt agreerea TAXI si mi-a dat "revenire" pt toba ! Am zis sa pun macar farurile stock sa numai bata asa tare in ochi, azi am trecut itp-ul iar maine urmeaza sa ma duc la RAR
            Attached Files

Comment

• dar de prelungirea capotei au zis ceva?
              sigpic

Comment

• nu cred ca au motiv sa se lege de asa ceva, e o modificare care nu afecteaza nimic dupa parerea mea

telescoape ce pui pana la urma ?

Comment

• n-au ce sa zica, nu influenteaza negativ performantele masinii.

Comment

• pai stiu ca, cu ploapele incep ca obtureaza lumina.
                    Prelungirea e cam acelasi lucru, adica acopera o parte din far!
                    Last edited by nicu_rcn; 23 December 2011, 00:42.
                    sigpic

Comment

• Daca vor se iau si de capota, nu e problema, o baga pe-asta cu obturatul luminii.

Bai masina arata tare binee, azi l-am mai salutat pe nea' Vasile, trecuse pe str. Doamnei cand eu stateam ilegal la Sensiblu pe interzis, asteptam pe cineva)).

Ca idee, cum arata iarna in bot.. si cum arata vara in avatar.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by solano View Post
                        eu am reglaj electric la faruri si spalatoare...ma gandesc ca poate de aia nu mi_a zis niimic..si mai e o faza, ei nu vazusera pana atunci far de logan cu o singura lupa.ori cu 2 ori simplu...sper sa nu mai am de a face cu ei....plus ca angelul il am pe buton, si la pozitii am bec normal, nu led, ca se vedeau albastre, si am renuntat la leduri. dar pe aia care au xenon in far fara lupa nu ii mai ia???
                        Da ma mai multe detalii te rog, despre cum ti-ai facut reglajul la far electric, si cum ai facut cu spalatoarele.Da-mi un pm daca esti amabil

Merci
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• @nicu_rcn - nu a apucat sa o vada din fata ala de la rar )), cand a venit la masina si a vazut toba cica "va duceti schimbati toba si reveniti" nu s-a mai uitat la restu .

@HMV - daca vor sa se lege de asta te poate face . Amortizoarele cred ca le las pe astea, am monroe (gaz) pe fata si stock pe spate .

@Razvan - crezi ca doar de modificari care afecteaza performanta se leaga? )) ... se poate lua de oriceee mica modificare

@aleXpeed - mersi , mi-a zis tata ca te-a vazut ieri ... e alta masina iarna si vara ))

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                            Da ma mai multe detalii te rog, despre cum ti-ai facut reglajul la far electric, si cum ai facut cu spalatoarele.Da-mi un pm daca esti amabil

Merci
                            Cea mai buna idee a avut.o fane (organizatorul de calarasi), montarea pompei si manetei de mcv, iar sprituitoarele farurilor le.a legat pe circuitul care la mcv duce in spate!
                            O treaba si mai buna ar fi cu sprituitoarele care se deschid.
                            sigpic

Comment

• Spune-mi te rog ce ulei folosesti, ce vascozitate, ce marca de filtru ? si cat de des il schimbi

Mersi

Comment

• Pai il schimb la 10.000km si ii bag numai elf 10W40 pt vara ... si pt iarna tot elf dar 5w40 !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google