Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am inteles din topic/ nu am fost atent daca ai masina de noua ...

Elf'ul il flosesti in mod constant sau ai folosit si alte marci ? de 200 de mii de km ?
    Ai desfacut cumva capacul de la culbutori pentru reglaj tacheti ? aveai ceva depuneri in motor?

Si eu bag tot elf 5w40 evolution sxr si ma gandeam sa il schimb dar cred ca nu o sa mai caut cai verzi pe pereti din moment ce la tine e ok motorul la 200 k km.

Multumesc pentru raspunsuri

Comment

• Da masina o am de noua, de 30.000km merg pe GPL ! Motorul merge foarte bine ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
        Da masina o am de noua, de 30.000km merg pe GPL ! Motorul merge foarte bine ...
        imi place foarte mult masina,TAXI!!! ar trebui personala masina asta...

putine taxi`uri modificate...c ai tu dupa parerea mea eu zic ca este exagerat pt o masina de taxi

oricum multa bafta in continuare si gandeste la viata ei;)
        Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
        http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• @adelin - multumesc frumos, in curand nu va fii masina doar de distractii si plimbari

La anu am imi plan urmatoarele lucruri :
          - resoftare
          - serpisori
          - traseu pe 50
          - eleron de luneta

Ma bucur ca anul acesta tot ce mi-am propus sa fac am facut si unele chestii la care nici nu prea ma gandeam, asa sper sa se intample si in 2012

Pe aceasta cale va urez tuturos un an nou fericit, plin de bucurii, sanatate si tot ce va doriti LA MULTI ANI ! sa ne auzim cu bine si in 2012 !

Comment

• o masina frumoasa si ingrijita,bravo tine-o tot asa si in 2012...

Comment

• S-a cam pus praful pe aici ... o lista cu cateva dintre noile modificari :

- serpisori 4-2-1
              - traseu pe 50 fara catalizator
              - remapare

Acum am evacuarea cap-coada pe 50, e altceva ... a devenit mai silentioasa si zgomotul se aude mai gros si mai frumos, fata decat cu finala sport . Acuma daca merg cu a5a la 2000rpm se aude muuult mai incet de cum se auzea inainte.

Cel mai bine trage de la 2500-5000 ... dar nu prea am apucat sa o alerg asa mult, ca dupa 4500rpm incepe sa imi sara lichidul de racire pe la termostat, maine o sa rezolv problema . Mai am o nedumerire, nu stiu ce sa fac sa invelesc sau nu serpii cu banda termo-izolanta ?

Cateva poze cu shErpalaii ... am cateva si cu traseul dar sunt in telefon cand o sa le pot scoate o sa le pun si pe alea ! Ii multumesc pe acesta cale lui Al!n pt serpi !
              Attached Files
              Last edited by Dany_DNY; 21 January 2012, 18:55.

Comment

• Interesant nenea. Sa ii alergi cu placere
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                  Mai am o nedumerire, nu stiu ce sa fac sa invelesc sau nu serpii cu banda termo-izolanta ?
                  prietenas , pune banda pe ei , si pune`o cat nu sunt pe masina , daca i`ai pus deja o sa fie destula chinuiala .
                  iti zic ca stiu ce chin a fost sa stau cu capul aplecat pe sub masina sa leg banda , stie si cosmin ca el mia pus o rola de banda pe ei.
                  nu am pus banda doar de frumusete , am facut teste cu si fara si e mare diferenta , nu stau sa mai detaliez , este netul plin de pareri si rewiev-uri despre banda.
                  Last edited by CataFOF; 21 January 2012, 23:22.

Comment

• @CataFOF - o sa ii invelesc si eu ...
                    Last edited by crististreulea; 30 June 2012, 21:08.

Comment

• Eu am avut serpalai cu banda pe ei iar acum ii am p-astia fara si sincer nu mi se pare ca trage mai rau masina.Iar de topit furtune nici vorba)
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nu stiam ce toba se auzea alaltaieri pe la titan ...cand colo...surpriza.
                        Te-am admirat in oglinda,dar prima banda a mers mai bine si nu te-am mai vazut!
                        Se vede super angelu :P
                        Tinc fest !!

Comment

• @MIU-le - o sa merg o perioada sa vad cum se comporta si ma decid dupa daca ii invelesc sau nu
                          @Kalimera22 - da am trecut pe acolo, ma grabeam foarte tare ca eram in criza de timp . Imi parea mie numaru cunoscut ... dar nu stiam de unde .

Comment

• Salut, frumoasa masina din dotare......Mi-am facut o impresie foarte buna(este foarte ingrijita). O poza cu masina din zona "piata resita".
                            Attached Files
                            sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• ce frumos arata loganul galben felicitari pt tot ce ai facut la masina nota 10!!! farurile de unde le-ai luat? si cu cat??? succes in continuare si cat mai multi km fara probleme
                              MY CLA

Comment

• Intradevar un logan foarte frumos si modificat cu gust!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google