Nu stiu ce densitate are asta dar de obicei cele "racing"o au destul de mare si la cele cu abs nu e recomandat sa bagi asemenea lichid de frana pentru ca nu mai inchid valvele alea asa repede.
Logan 1,6
Collapse
X
-
@Alex - multam
@Jelly - eleronul l-am pus doar de proba, o sa il colantez galben si dupa il montez ! 120 lei a costat
@cosmin - mi'a spus ca va'ti intalnit in trafic ... o rezolv eu, nu'i panica !
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostV-a innebunit pe toti ATE blue RACING ala .Sa fie primite!sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
@razvan - sa ce ?
@Lau - o galagie de bani ATE bleu racing asta )
Astazi am dat bara jos, armatura cred ca se va indrepta ... problema este ca nu mai sta fixa capota in cuiul ala (flencane, putin daca tragi de ea cand este inchis), cred ca sa deplasat putin traversa de sus . Nu ma deranjeaza absolut de loc, doar ca imi este teama sa nu sara capota in mers la viteza mai mare
Comment
-
-
Shomaltoacaaa drecu', parc pe stanga fata nici capota nu mai sta la dunga cu aripa pe colt, e cum e la mine pe dreapta fata.
Comment
-
@Alin - la mine dupa accident a inceput sa flencane asa si sa numai stea cum trebuie in cuiul ala ... vad eu cum o rezolv
@jelly - nu cred ca o sa imi pun cheder la capota
@Alexpeed - luftul ala e de vreo 3 ani ... o sa vad ce ii pot face, oricum nu se vede foarte rau !
Comment
-
Astazi am facut ITP-ul, asta cred ca este ultima revizie ca TAXI ...
Comment
-
Comment