If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare rau pentru taxiu a avut pana acum o poveste foarte frumoasa.Sunt foarte curios ce lumina are prestige-ul la numar poti sa imi spui,lumineaza foarte tare.
Fane,in lampa mea de la numar,nu incape un bec mai mare decat acela cu 5 leduri,care nu lumineaza ca la DNY . Ma gandeam ca e ceva mai special,si impartaseste acest lucru si cu cei mai "nestiutori" . Ms oricum.
DRAGMAN si-a facut din 8 superflux led nichia cred. Asta e toata chestia.
Parerea mea e ca un bec 5smd e suficient pentru iluminare numar.
Altfel, nu se mai intelege nimic.
Scuze de off: Andrei , la numar poti pune linistit modul de 6/12/etc leduri vrei depinde de ledurile folosite . Eu am cu 12 smd de la userul sharky si lumineaza aproximativ ca la dany . Totul depinde de ledurile folosite daca sunt superflux sau china . Sincer si mie imi place cum se vede asa alb dar nu prea ma incanta pata alba de sub masina ..
Sunt nou pe Clubul logan.....sunt posesor tot de logan *taxi* si am intrat doar ca sa caut cateva elemente de tuning nimic mai mult.dar, asa am ajuns sa citesc o superba poveste a acestui TAXI.Felicitari pentru DANIEL.
Cat praaaf e pe aici ! ... Masina nu a mai suferit nici o modificare, decat consumabile de calitate si atat ! Saptamana viitoare o sa dau jos toata evacuarea si o sa o pun pe cea stock ...
2-3 poze cu ea curata
de cand sunt pozele era inca la meridian
Last edited by cristyan86; 10 February 2013, 23:05.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment