Logan 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stock ...

Saptamana aceasta am dat jos evacuarea sport si serpisorii ... cand o sa am timp o sa inlocuiesc si barele si farurile cu cele stock si cam aia e .
    Attached Files
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Imi pare rau pentru taxiu a avut pana acum o poveste foarte frumoasa.Sunt foarte curios ce lumina are prestige-ul la numar poti sa imi spui,lumineaza foarte tare.

Comment

• Pune farurile de pe taxi pe aceasta gri si faci tot pe asta gri un alt bad boy un pic mai dragut decat cel de pe capota galbena.

Comment

• Bad boy mai dragut?
          Cum arata? ))
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Originally posted by Dany_DNY
            un led ... de la magazin !
            esti tare !
            da-mi niste detalii,cate leduri are,de la ce magazin,cat ai dat pe el.
            asa secretos esti ? tii doar pentru tine ? /
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Nu are nimic de ascuns , leduri pentru pozitie se gasesc peste tot.. .
              sigpic

Comment

• Fane,in lampa mea de la numar,nu incape un bec mai mare decat acela cu 5 leduri,care nu lumineaza ca la DNY . Ma gandeam ca e ceva mai special,si impartaseste acest lucru si cu cei mai "nestiutori" . Ms oricum.
                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Am montat eu si cu 10 leduri la numar, leduri din alea mai mici, rupe plasticul ala din fata becului.
                  sigpic

Comment

• DRAGMAN si-a facut din 8 superflux led nichia cred. Asta e toata chestia.
                    Parerea mea e ca un bec 5smd e suficient pentru iluminare numar.
                    Altfel, nu se mai intelege nimic.

Comment

• Scuze de off: Andrei , la numar poti pune linistit modul de 6/12/etc leduri vrei depinde de ledurile folosite . Eu am cu 12 smd de la userul sharky si lumineaza aproximativ ca la dany . Totul depinde de ledurile folosite daca sunt superflux sau china . Sincer si mie imi place cum se vede asa alb dar nu prea ma incanta pata alba de sub masina ..

Comment

• Felicitarile mele

Sunt nou pe Clubul logan.....sunt posesor tot de logan *taxi* si am intrat doar ca sa caut cateva elemente de tuning nimic mai mult.dar, asa am ajuns sa citesc o superba poveste a acestui TAXI.Felicitari pentru DANIEL.
                        Last edited by vitriol; 10 April 2013, 12:03.

Comment

• da
                          e foarte
                          harnic

Originally posted by Dany_DNY View Post
                          Cat praaaf e pe aici ! ... Masina nu a mai suferit nici o modificare, decat consumabile de calitate si atat ! Saptamana viitoare o sa dau jos toata evacuarea si o sa o pun pe cea stock ...

2-3 poze cu ea curata
                          de cand sunt pozele era inca la meridian
                          Last edited by cristyan86; 10 February 2013, 23:05. Reason: Automerged Doublepost
                          www.loganclub.ro/forum/member.php?u=33004

Comment

• cateva poze noi cu masina !
                            Attached Files
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• salut misto ambele masini...o intrebare...ce ai facut cu capota de la taxiu?? ai dat-o sau o mai ai??

Comment

• a pus-o pe aia' argintie
                                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google