Salut...dupa multe ezitari am luat hotararea sa-mi prezint si eu buburuza. Este un Logan Laureate din anul 2005,luna octombrie(pe 20 a implinit 5 ani) Cand aveam 16 ani am inceput sa pun tot felul de prostii gen vitan style si dumbravei style, urmand sa-mi schimb gusturile pe parcusul anilor.De.a lungul timpului am facut diverse modificari(o sa incerc sa prezint modificarile intr.o ordine cronologica).Incep prin a prezenta masina la scurta vreme dupa achizitionarea ei:
Ag 89 Flv...
Collapse
X
-
In anul 2006 am achizitionat un mp3 Sony si am montat senzor de parcare pe masina.In 2008 dupa vizualirea tutorialelor pe net ale colegului nostru Cristi Streulea am izolat usile.TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
-
2 poze de la clubTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Anul acesta am schimbat distributia la numa 45000 km,am schimbat gumele de 195/65.15 cu 205/55/15 si sunt multumit de rezultat.TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
In septembrie am facut short-shift(multumiri lui Matheo pt idee) si am montat aparatori de noroi de origine:P In ultima poza e semnul din palma mea din cauza ca am pus mana pe bucsile sudate dupa doar 10 minuteTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Luna asta am izolat podeaua cum am crezut eu mai bine, am prins bara fata mai bine,am vopsit negru la locasul bateriei deoare aparuse rugina din cauza acidului bateriei,am renuntat la ramele de la numerele de inmatriculare si am sters marginea neagra de pe ele si am montat noua capota de portbagaj.pozneleAttached Files- Pozik1160.jpg (634.5 KB, 209 views)
- Pozik1161.jpg (755.5 KB, 201 views)
- Pozik1167.jpg (432.5 KB, 185 views)
- Pozik1173.jpg (1.04 MB, 193 views)
- Pozik1174.jpg (873.5 KB, 612 views)
- Pozik1177.jpg (735.0 KB, 180 views)
- Pozik1182.jpg (578.0 KB, 166 views)
- Pozik1187.jpg (507.0 KB, 181 views)
- Pozik1188.jpg (426.6 KB, 201 views)
- Pozik1189.jpg (632.9 KB, 229 views)
- Pozik1191.jpg (469.5 KB, 209 views)
- Pozik1193.jpg (701.2 KB, 0 views)
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Laurr_07 o sa fac azi cateva poze din lateral.multumesc la fel
FANE_CLK eu sunt multumit cum se vede acum,o sa revin in seara asta cu poze, gumele le aveam de ceva vreme si credeam ca nu o sa mearga pe 6j.
florin_dnf multumesc de urari .Nu stiam ca e asa belea cu nemerele.La dacia veche nu mi.a zis nimeni nimic
cam singura mea poza din lateral sa zicAttached FilesTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
-
arata bine! bafta in continuare !
unde ai facut distributia ... acolo am schimbat si eu o planetara si discurile
Comment
-
DeLuXe:cauciucurile sunt intr.o stare buna,au si protectie de jante si stau foarte bine.un prieten a studiat mult problema si m.a convins sa fac acest pas.masina e mult mai stabila.garda la sol a coborat cu 1 cm.toate la timpul lor.la anu sper sa ii pun arcuri. Aparatorile dupa aripi le.am cumparat eu separat si nu aveau nici un fel de adeziv.an de an le dau jos,pun in anumite locuri banda dubla adeziva ca sa le dau usor jos si foarte multa vaselina si pe interior si unde se imbina cu aripa.nu inteleg unde sa dau cu wd40.
Dany_DNY: multumesc. sunt super baietii de acolo
SUPERCAR: multumesc.asa arata pe timpul verii.cu frigul asta nu prea am mai curatat motorul.
Achizie noua si bine meritata:oglizi MCV black editionTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
Comment