Ag 89 Flv...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o poza cu interiorul si 2 poze de suflet
    Attached Files
    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Cu rele cu bune revin si eu sa postez ce am mai realizat anul acesta la masina.
      Poze de la regionala din arges:
      Attached Files

Comment

Tot in luna iulie a urmat si modificarea lampilor spate(munca de chinez Nu incercati asa ceva acasa!)
        Attached Files

Comment

La multi ani pe 2014! Nu am mai postat nimic despre masina de mai bine de doi ani.o sa incerc sa pun etapizat lucrarile la masina din 2013 cu bune si cu rele.

In primul rand in primavara lui 2013 masina a primit mecanica noua la 82.000 km dupa 8 ani :
          - brate
          - capete de bara
          - bielete directie
          - bucsi bara antiruliu
          - placute de frana
          - geometrie roti
          - flansa amortizor stanga
          Attached Files

Comment

Apoi a urmat achizitionarea jantelor Brock B2 cu latimea 7j r 15 incaltate cu gume noi:
            doua Michelin Energy 3 si doua Continental EcoContact 3 185/65 iar tablele au primit gume noi Good Year Ultragrip 8 185/65.
            Attached Files

Comment

Buna alegere cu gumele de iarna.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Am avut tot felul de modele de gume de iarna si am ramas uimit de Ultragrip 7(le aveam sh) si am optat sa dau un ban pe un lucru de calitate.

Comment

Poze din vara la Slanic Prahova
                  Attached Files

Comment

parca i-ar sta mai bine si cu un bad-boy,oricum arata bine si asa...sa te bucuri de ea si cat mai multi km
                    Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Salut, curata tamburii de rugina si vopseste-i impreuna cu etrierii, in rosu sau albastru .. si negru sar macar nu-i mai lasa ruginiti, cu jantele astea se vede urat. Ai intretinut-o bine din 2005, bravo!

Comment

Alex Matei: Nu sunt decis inca. Eu vreau sa raman cu bara fata de berlina, daca fac bad boy necesita bara de mcv.Mai am timp de gandire pana la anul cand intra la vopsit.deocamdata strang piese.Multumesc

Toorop:Am facut exact ce ai spus tu doar ca am facut pe galben in ideea ca o sa mai am elemente galbene pe masina.O zi am muncit la etrieri si tamburi.
                        Multumesc frumos.

Am renuntat la presurile de noroi pentru ca se vedeau urat cu jantele.
                        Attached Files
                        Last edited by flavio; 14 February 2014, 15:22.

Comment

Salut domnule, bravo, foarte frumos ti-a iesit si eu la fel am vopsit ca si tine, am dat mai intai cu grund si apoi vopsea .. e de 2 ani jumate si inca vopseaua e la locul ei cu usoare si mici crapaturi pe tambur dar e ok inca . Si am folosit un spray normal nu special nu rezistent la temperaturi foarte mari .. de aici si fisurile dar oricum arata mult mai bine fata de rugina, eu sunt multumit de cum a iesit si cum rezista. Numai bine si bafta in continuare

p.s. ai muncit o zi dar esti pe deplin multumit si munca a meritat

Comment

Cand o sa montez jantele de vara in martie o sa vad si eu daca am surprize sau nu.Eu am cautat spray care rezista la temperaturi mari dar am gasit numai negru,rosu,verde.Numai bine si tie

Comment

Am nevoie de un sfat:Ce parere aveti de pragurile de origine PH1?Va plac? Sunt indecis datorita autoforantelor ce trebuiesc date in podea.Multumesc
                              Attached Files

Comment

Frumoasa masina, tine-o tot asa
                                Pragurile cred ca poti sa le lipesti ca sa nu dai gauri. Eventual poti sa incerci sa lipesti autocolant transparent pt protectie si dupaia sa le lipesti...ar da foarte bine o bara de ph2 cu potbagajul ala, parerea mea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google